S-a lăudat că a avut o aventură cu Loredana Chivu, dar… Blonda face dezvăluiri incendiare despre concurentul de la Puterea Dragostei

Autor: Maria H.
Publicat: 12/10/2019 | 19:48

Unul dintre concurenții de la Puterea Dragostei s-a „pus” cu cine nu trebuie! Jador, căci despre el este vorba a făcut câteva afirmații despre Loredana Chivu, iar blonda a ieșit imediat la atac. Declarațiile bombei sexy fac lumină în așa zisa relație dintre cei doi.

O discuția aprinsă între Mădălin None și Jador la Puterea Dragostei a provocat un adevărat scandal. În timpul emisiunii, Jador a încercat să îi dea peste nas colegului său, spunându-i că se laudă degeaba cu anumite relații pe care le-a avut, pentru că la un moment dat ”a trecut și el pe acolo”. Cântărețul a făcut referire prin acest atac la relația pe care None și Loredana Chivu au avut-o în urmă cu câteva luni.

Imediat cum a aflat de aceste lucruri, Loredana i-a dat un mesaj dur lui Jador, în care îi cere explicații cu privire la afirmațiile pe care le-a făcut.

Mai mult decât atât, contactată de reporterii CANCAN.RO blondina a povestit și demonstrat care este adevărul despre așa zisa relație.

„Nu am avut nicio treabă cu el! Ne-am întâlnit la un eveniment unde am stat aproximativ o oră și jumătate. Singura dată când noi doi am stat unul lângă celălalt a fost atunci când eu am urcat pe scenă pentru că am fost chemată la microfon, iar el cânta. Nu am plecat de acolo împreună și nu am făcut nimic din ce a spus el în acea emisiune. A fost foarte urât ce a făcut și sincer nu înțeleg de ce m-a băgat pe mine în așa ceva. Are o grămadă de fete acolo, ar trebui să vorbească despre ele. Pe mine m-a sunat mama să îmi spună, ea a fost prima care a auzit la televizor”, a declarat Loredana Chivu.

Loredana Chivu, de câte ori și-a schimbat silicoanele și câte operații estetice și-a făcut

În vârstă de 29 de ani, Loredana Chivu și-a schimbat de trei silicoanele până în prezent. În afară de aceste intervenții chirurgicale destul de delicate, ea și-a făcut rinoplastie și și-a injectat buzele și posteriorul despre care a subliniat că nu și l-a operat. În galeria foto a articolului puteți vedea mai multe imagini HOT cu aparițiile vedetei pe litoralul românesc, unde a îmbrăcat costume de baie extrem de sexy.

”O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și...