S-a oficializat »» Carlos Fortes s-a făcut oltean!

Autor: Cristian P
Publicat: 05/02/2019 | 07:00
Formația Universittatea Craiova a anunțat în urmă cu puțțâin timp pe site-ul oficial transferul atacantului portughez Carlos Fortes, de la Gaz Metan Mediaş.

Portughezul a semnat un contract valabil trei ani şi jumătate cu oltenii și a intrat de aatăzi în programul normal de pregătire al formației pregătite de Devis Mangia.

„Atacantul Carlos ‘Predator’ Fortes a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe trei ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Îi urăm bun-venit și cât mai multe meciuri reușite în alb-albastrul Științei. Născut pe data de 9 noiembrie 1994, noul vârf al echipei noastre s-a născut la Lisabona, este un fotbalist de picior drept și are o înălțime de 1,88 m. Carlos Fortes a izbutit până în acest moment să marcheze de cinci ori și să ofere două pase decisive în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, fiind unul dintre remarcații sezonului. ‘Predator’ din Bănie va efectua în această după-amiază primul antrenament cu Universitatea Craiova. El va îmbrăca tricoul cu numărul 29“, se arată în comunicatul oficial postat pe site-ul Universităţii Craiova.

Atacantul portughez Carlos Fortes este al doilea transfer al oltenilor din această iarnă, primul jucător cooptat fiind atacantul Andrei Cristea, căpitanul formației Poli Iaşi.

Criaova a debutat cu o remiză în 2019, 0-0 la Ovidiu cu Viitorul. După 22 de runde scurse din acest sezon al Ligii I, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în Liga I, oltenii fiind la două lungimi de FCSB, formație care este pe locul 2 și la opt lunigmi în spatele liderului caampionatului  CFR Cluj.

 

Citește și...