S-a spus că este însărcinată, iar acum a apărut poza edificatoare. Cum arată burtica Antoniei

Publicat: 15/09/2018 | 13:18

La începutul acestei luni a apărut informația potrivit căreia Antonia ar fi însărcinată pentru a patra oară și, în loc să nege aceste zvonuri, artista și Alex Velea le-au amplificat, după cele două postări făcute fiecare pe conturile lor de Instagram. Iar recent, frumoasa cântăreață a făcut publică o nouă poză în care are o bluză care îi lasă burtica la vedere.

Citește și: Alex Velea se însoară cu Antonia? Artistul a spus totul clar

S-a spus că este însărcinată, iar acum a apărut poza edificatoare cu Antonia

Antonia a onorat un contract de curând, astfel că a avut parte de un make-up făcut de un profesionist. Mulțumită de rezultatul final, vedeta s-a lăsat fotografiată, iar imaginea a urcat-o pe o rețea de socializare. Când a făcut-o publică pe Facebook, iubita lui Alex Velea a pus în dreptul ei un emoticon în formă de inimă roșie. Felul în care a fost machiată nu a fost pe placul tuturor, asfel că un fan i-a scris: “Ai o față frumoasă, dar prea mult machiajul este prea mult”.

Nu doar felul în care a fost machiată a atras atenția susținătorilor frumoasei vedete, ci și burtica sa care era la vedere datorită bluzei pe care o purta. Imaginea a făcut ca zvonurile legate de sarcină să dispară: după cum puteți observa, are un abdomen tonifiat.

“O singură persoană va întrece frumusețea ta. Aceea va fi Maya.”, “Ești superbă și foarte talentată, foarte frumoasă, foarte sexy, ești minunată”, “Ești o frumoasă și familia ta la fel. Respect pentru tine și soțul tău, îmi place muzica voastră”, “Modestă și frumoasă, ești favorita mea, să rămâi așa”, “Frumoasă, talent cu carul, o mamă de devotată și o soție iubită, iubitoare. Să nu te schimbi, ești adorabilă” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Citește și: Puțini se așteptau la așa mărturisire fierbinte! Antonia a răspuns la o nouă întrebare intimă: „Ce faci noaptea la patru cu Alex Velea?”

 Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.