Să vezi și să nu crezi! Ce înălțime are Andreea Esca de la Pro TV – se numără printre cele mai scunde vedete de la noi

Publicat: 29/05/2020 | 19:46
Să vezi și să nu crezi! Ce înălțime are Andreea Esca de la Pro TV – se numără printre cele mai scunde vedete de la noi

Andreea Esca de la Pro TV a mizat toată viața pe expresia: „Esențele tari se țin în sticluțe mici”, căci se numără printre cele mai scunde vedete de la noi.

Vă vine sau nu să credeți, Andreea Esca se numără printre cele mai scunde vedete de la noi. Celebra știristă de la Pro TV măsoară numai 1,62 m înălțime și aceeași înălțime o au și Adda și Simona Gherghe, fosta moderatoare de la Acces Direct.

NU RATA – NU TE-AI FI AȘTEPTAT! LA CE VÂRSTĂ ȘI-A PIERDUT ANDREEA ESCA INOCENȚA ȘI CINE A FOST NOROCOSUL CARE A FĂCUT-O FEMEIE

Cu toate că nu este deloc o femeie înaltă, Andreea Esca nu a fost niciodată complexată de acest aspect și, mai mult de atât, s-a afișat mereu cu mândrie și a încercat să poarte ținute și încălțări care să o avantajeze din punct de vedere al înălțimii.

Care sunt cele mai scunde vedete de la noi

Cu toate că Andreea Esca măsoară numai 1,62 m înălțime, știrista de la Pro TV nu este, însă, cea mai scundă vedetă de la noi. Pe locul 1 în topul minionelor se află nimeni alta decât Irina Rimes, care are o înălțime de 1,49m și susține că nu a fost niciodată complexată de înălțimea ei. “Mă simt la fel de sexy și când port tocuri, și când am în picioare talpă joasă. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime”, a spus Irina Rimes, pentru libertatea.ro.
În topul minionelor din showbiz, Irina Rimes este urmată de Andreea Antonescu, artista ce măsoară 1,53m înălțime, artista Ami, care are 1,54 și care s-a simțit, la un moment dat, extrem de complexată din cauza acestui lucru.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA ESCA A EXPLICAT DE CE NU MAI POARTĂ VERIGHETA DE CÂTEVA SĂPTĂMÂNI: „NU MAI…”

“Da, am avut un complex mare în adolescență, dar am realizat, cu timpul, și mi-am demonstrat singură că nu contează lucrurile astea. Nu contează înfățișarea, cât de înalt, cât de slab, cât de gras ești, ci contează foarte mult ce transmiți, atitudinea, cum te valorifici în fața oamenilor”, a spus și Ami, pentru sursa citată.

Alte vedete scunde din showbizul românesc

Nicole Cherry – 1,55m înălțime

Andreea Mantea, Elena Gheorghe – 1,60m înălțime

Jojo – 1,61m înălțime

Inna, Anda Adam și Laura Cosoi – 1, 63m înălțime.