Sânziana Buruiană reacționează, după ce a fost criticată că își alăptează fiica de trei ani

Publicat: 20/01/2019 | 21:04

Sânziana Buruiană a anunțat în urmă cu câteva zile că încă își alăptează fiica, în vârstă de trei ani. Subiectul a fost amplu dezbătut, chiar și pe rețelele de socializare, iar părerile au fost împărțite.Prietenii virtuali nu s-au abținut de la comentarii și și-au exprimat părerea în legătură cu această decizie a blondinei.

Fosta asistentă tv le-a răspuns celor care și-au dat cu părerea. „Vă mulțumesc pentru aprecieri. Îmi doresc să intru în Cartea Recordurilor. Glumesc. Pentru sănătatea ei o alăptez și până la majorat dacă e nevoie, fără niciun compex estetic. Ea e pe primul loc. Fiecare alege să-și iubească mai mult copilul sau corpul. În viață e vorba de alegeri”, a răspuns Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană își alăptează fiica de trei ani

Cele două au o legătură foarte strânsă și se simte minunat când îşi adoarme fiica la sân, care și acum o alăptează. Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 3 ani, încă mai cere. Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau.

Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contactează virusuri. Toţi din casă eram răciţi, ea nu a răcit deloc. E la grădiniţă, stă în colectivitate, dar nu răceşte deloc, a declarat, pentru Wowbiz.ro, Sânziana Buruiană.

Citește și...