Scandal la tribunal! Dinu Patriciu a fost in mare secret la IML si a facut expertiza psihiatrica ceruta de sotia sa!

Publicat: 05/09/2013 | 00:08
Scandal la tribunal! Dinu Patriciu a fost in mare secret la IML si a facut expertiza psihiatrica ceruta de sotia sa!

Lovitura de teatru pentru Dana Patriciu care a cerut suspendarea procesului de divort pe motiv ca sotul ei nu este in toate mintile. Milionarul a fost expertizat psihiatric, iar documentul a ajuns la Parchet.

Scandal monstru ieri, in sala de judecata intre avocatii celor doi soti, discutiile dintre aparatori consumandu-se inclusiv pe holurile instantei cand si-au reprosat unul altuia ca nu sunt profesionisti. Motivele disputei au fost domiciliul conjugal al partilor, in discutie intrand chiar si fiul Danei, si lipsa unor documente din dosar.

Dinu Patriciu a fost executat silit pentru o datorie de 20 de milioane de euro!

Mai exact, avocata reclamantei a reusit sa amane pentru inca doua saptamani procesul de divort pe motiv ca sedintele de judecata nu sunt stenografiate. La un termen anterior, sotia milionarului a cerut judecatorilor chiar sa suspende procesul de divort sub pretextul ca Dinu Patriciu nu este in deplinatatea facultatilor mintale. Pe rolul Judecatoriei se afla un proces de punere sub interdictie deschis de Dana. Motivul cererii de amanare este cu totul altul, spun surse apropiate magnatului. Dana Patriciu trage de timp pentru a putea identifica alte solutii cu care sa atace la urmatoarele termene de judecata dupa ce a pierdut prima batalie cu sotul ei. De curand, Dinu Patriciu s-a prezentat la IML unde a fost expertizat psihiatric! Conform unor surse medicale, rezultatul este defavorabil femeii.

Dana si Dinu Patriciu

“Toata lumea l-a vazut pe Patriciu de cand a revenit in tara, e sanatos tun, omul nu are nimic din punct de vedere psihiatric”, a marturisit sursa noastra. Rezultatul a ajuns deja pe masa procurorului de caz care a efectuat inclusiv o ancheta la domiciliul milionarului si a audiat mai multi martori, printre care si medicul personal al acestuia. Cert este ca pana acum nu exista o rezolutie pe dosar, acesta urmand sa ajunga in scurt timp pe masa judecatorilor. In cazul in care expertiza demonstra ca paratul are probleme medicale si ca nu isi poate gestiona singur propria viata, mai exact cum spune legea, “ este o persoana lipsita de discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele sale datorita alienatiei sau debilitatii mintale, masura de ocrotire, de drept civil, a interdictiei judecatoresti, constand in lipsirea de capacitate de exercitiu”, instanta era obligata sa dispuna instituirea tutelei urmand ca acest rol sa fie preluat de Dana Patriciu.

Institutului National de Medicina Legala 'Mina Minovici'
Institutului National de Medicina Legala ‘Mina Minovici’

Astfel, femeia adminsitra tot ce tine de averea familiei sale, putand chiar sa ceara internarea provizorie a sotului pentru o observare mai indelungata a starii lui mintale. Procesul de divort se va relua pe 18 septembrie.

Claudiu Valimareanu
 

Citește și...