Scandal monstru cu o tânără doar în bikini și 6 polițiști! Cum s-au chinuit s-o bage în mașină și ce picioare și-au luat VIDEO

Publicat: 15/04/2019 | 20:52
Scandal monstru cu o tânără doar în bikini și 6 polițiști! Cum s-au chinuit s-o bage în mașină și ce picioare și-au luat VIDEO

Imagini uluitoare postate pe rețeaua de socializare! O tânără, doar în bikini, a fost luată pe sus de niște polițiști. Părea o misiune ușoară pentru oamenii legii, dar femeia a dovedit adevărate calități de luptător.

A lovit cu picioarele, a reușit să scape, a fost prinsă și băgată în portbagajul malinii. Dar nu se încheiase. A dat cu picioarele în portieră, iar polițiștii au deschis.

Femeia și-a făcut din nou numărul, moment în care oamenii legii au folosit spray lacrimogen. Degeaba: tânăra nu s-a dat învinsă. După alte câteva minute de lupte, a fost băgată, din nou, în mașină, de unde nu a mai ieșit.

Super acțiune de stradă !

Publicată de Robert Lupulescu pe Joi, 11 aprilie 2019

Comentariile internauților sunt pro și contra. ”Aia ii nebună trb sa îi dea ceva sa doarma si gata”, ”A băut muuult energizant….avea picioare frumoase…deosebit de puternice, ha-ha-ha”, ” Comentariile sunt dizgratioase… V-ati intrebat de ce? Ce a facut-o pe femeia asta sa ajunga in situatia in care trebuie sa se apere de 6 „barbati” violenti, imbracati in uniforma? Droguri sau nu animalele astea au toate mijloacele necesare sa o imobilizeze fara sa o loveasca”, sunt câteva dintre ele.

Citește și...