Scandal monstruos la Antena 1! Acuzații dure la Chefi la Cuțite

Publicat: 20/11/2019 | 09:01

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” oferă momente tensionate în fiecare ediție. Concurența este acerbă, iar chefii doresc, firește, ca echipele lor să câștige fiecare ”bătălie”. Debutând cu o țuică oferită de chef Florin Dumitrescu, ediția 22 a emisiunii s-a încheiat cu acuzații grave.

Chef Scărlătescu a pornit la ”luptă” cu o echipă formată din doar patru concurenți. Chef Florin Dumitrescu a ajuns la concluzia că atmosfera poate fi cu totul alta dacă face ”cinste” cu o țuică, chiar și Gina Pistol – sexy, ca de fiecare dată – fiind invitată să guste.

„E prima oară când am toată echipa în battle patru. Încerc să-i ajut mereu să-și depășească momentele grele și să ajungă cât mai departe în concurs. Am zis să-i cinstim pe toți cu țuică, să începem ziua cum trebuie”, a spus chef Florin Dumitrescu, conform a1.ro.

O țuică oferită de chef Florin Dumitrescu

Tensiunea a atins cote maxime

Chef Sorin Bontea a avut parte, încă din start, de un mare avantaj. A deținut amuleta și decis ce coș cu ingrediente va folosi fiecare echipă. Chef Scărlătescu a avut, din nou, parte de momente tensionate, intrând în ”clinciuri” cu concurenta Amalia Bellatoni. Scărlătescu a izbucnit, spunând că nu se poate înțelege cu Amalia. Pe final, echipa lui Bontea și echipa lui Scărlătescu au ajuns la duel, iar tensiunile și-au făcut simțită prezența.

„Nu cred că trebuie să ajungi să îi tragi oala altuia de pe foc ca să ai tu cea mai bună farfurie”, a spus Alexandru Sasu. „Văd că se ia când de unul, când de altul, le ia tigăile de pe foc, ceea ce nu se face! E un individualist Iulian”, a remarcat și Robert Săvoiu.

Citește și...