Scandal sexual cu Florin Salam. S-a aflat secretul Danei Badea, noua ispită de la Insula Iubirii

Publicat: 23/04/2019 | 11:17

Dana Badea este ispită și în sezonul 5, la “Insula iubirii”, și este pregătită de noi aventuri. Anul trecut, bruneta l-a cucerit pe Răzvan, tânărul care venise în Thailanda împreună cu iubita lui, Cati. Puțini știu despre ispită că a fost implicată într-un scandal sexual cu Florin Salam.

În vârstă de 28 ani, Dana este dansatoare profesionistă și coregraf, iar în urmă cu câţiva ani, s-a scris că i-ar fi fost ispită şi lui Florin Salam, nu doar dansatoare în videoclipurile manelistului. Tânăra a infirmat că ar fi avut o legătură amoroasă cu Florin Salam și a susținut că „nu eu m-am „autointitulat’ Dana Salam, Florin a făcut asta‘.

Producătorii de la Insula Iubirii oferă din nou un honeymoon în Thailanda

Cel de-al cincilea sezon “Temptation Island – Insula Iubirii”, care a avut premiera luni seara, 22 aprilie, la Antena 1, vine cu o nouă surpriză pentru telespectatori. Aceştia pot câştiga din nou un honeymoon în Thailanda, alãturi de jumãtatea lor.

Tot ceea ce trebuie sã facã cei care se înscriu la concurs este sã fie atenţi la codul ce va fi afişat pe ecran în fiecare zi de luni, de la 20:00, în fiecare ediție a emisiunii “Insula Iubirii”, apoi să răspundă corect la întrebarea serii pe a1.ro/insula-iubirii/concurs-honeymoon. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 12 august pe site-ul a1.ro și va primi un premiu ce constă în 6 nopți de cazare cu mic dejun inclus într-un resort de lux în Thailanda și doua bilete de avion dus-întors pentru un honeymoon de vis.

Participanții la concurs trebuie să aibă vârsta minimă de 20 de ani, vârsta majoratului în Thailanda, şi sã deţinã un paşaport valabil la data înscrierii în concurs. La fel ca şi în sezonul trecut, în cazul în care vor exista mai multe persoane înscrise în concurs, care au introdus corect toate codurile şi au rãspuns corect la toate întrebãrile, departajarea se va face printr-un test cronometrat în care participanţii vor trebui sã rãspundã corect la cât mai multe întrebãri. Câstigãtor va fi desemnat participantul care a rãspuns corect la cât mai multe întrebari, într-un timp cât mai scurt. Testul cronometrat va fi disponibil pe site-ul a1.ro/insula-iubirii/concurs-honeymoon în perioada 6 – 11 august 2019.

Citește și...