Scandal uriaș în Craiova! Celebrul Ventura l-a dărâmat pe administratorul ”Fibră” cu un cap în gură! VIDEO

Publicat: 25/07/2019 | 09:33
Scandal uriaș în Craiova! Celebrul Ventura l-a dărâmat pe administratorul ”Fibră” cu un cap în gură! VIDEO

Scandal monstrous, în urmă cu doar câteva zile, în Centrul Vechi din Craiova! Un administrator de club a fost lovit violent cu capul în gură de un interlop cunoscut drept Ventura.

Incidentul a avut loc în jurul orei 4 dimineața, la fostul bar Evo, actualul Budha, din Centrul Vechi al Craiovei, scrie ziaruldecraiova.ro.

VEZI AICI TOT SCANDALUL

Polițiștii au fost alertați de o sesizare cu privire la o altercație. Cristian Vlădescu zis Ventura, cunoscut în lumea interlopa din Craiova, l-a lovit cu capul în plină figură pe Marian Sandu, cunoscut drept Fibră, nimeni altul decât administratorul clubului. Asta pentru că nu a fost lăsat să intre, având în vedere trecutul lui ”glorios”.

„Ulterior, persoane din anturajul acestui barbat au distrus bunuri pe terasa localului. Politiștii desfășoară activități pentru identificarea tuturor participanților la altercație şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Citește și...