Scandalos! A apărut melodia ”Ce proastă e Olivia Steer”. Ce batjocură la adresa soției lui Andi Moisescu

Publicat: 22/03/2019 | 10:08
Scandalos! A apărut melodia ”Ce proastă e Olivia Steer”. Ce batjocură la adresa soției lui Andi Moisescu

De-a dreptul jignitoare melodia care a apărut la adresa Oliviei Steer, imediat după ce soția lui Andi Moisescu s-a contrat pe tema autismului cu medicul Mihai Craiu, în direct, la emisiunea ”Vorbește lumea”. Cuvinte scandaloase sunt înșirate în versuri, toate îndreptate către fosta vedetă TV.

Alexandru Evanghelidis este cel care a ”inventat” cântecelul imediat după ce Olivia Steer și medicul Mihai Craiu au avut opinii diferite privind vaccinurile.

”Pământul e rotund,

În nucleu are fier,

Ce…. Olivia Steer!”

”Lumina se propagă,

În vid, nu în eter,

Ce…. Olivia Steer!”

Sunt câteva versuri în care soția lui Andi Moisescu este jignită.

Asculă AICI cântecul

Cum s-au contrat Olivia Steer și medicul Craiu

Olivia Steer a fost invitată joi în emisiunea ”Vorbeşte lumea”, alături de medicul Mihai Craiu, pentru a discuta despre mitul autismului.  Cei doi au apărut în emisiune pentru a discuta problema vaccinurilor.

”Eu aș vrea să mă plasez astăzi pe poziția de mamă care are niște nedumeriri. Pentru că cei care au rezerve vizavi de vaccinare se confruntă cu problema că întrebările pe care și  le pun nu au un răspuns satisfăcător. Ăsta este motivul pentru care ei au rezerve. Nu au rezerve pentru că s-au uitat pe Google. Nu au rezerve pentru că au vorbit cu o prietenă… Au rezerve pentru că au văzut că prietena lor s-a ales cu copil cu autism după un vaccin. Au nedumeriri când văd prospectul și în prospect scrie autism sau moarte…”, a spus Olivia Steer.

De cealaltă parte, întrebat dacă vaccinurile provoacă autism, medicul pediatru Mihai Craiu a răspuns: ”Răspunsul simplu este nu. Și trebuie să plecăm de la o realitate care a fost documentată de instituțiile abilitate că articolul faimos al lui Andy Wakefield este fraudă științifică”.

Olivia Steer a fost apoi ”bombardată” pe Facebook de persoane care au urmărit emisiunea, majoritatea fiind contra părerilor soției lui Andi Moisescu. De altfel, pagina sa de socializare a fost blocată joi, seara.

Citește și...