Scandalos! Câți lei costă o ciorbă și un „fel doi” la o terasă din Mamaia. Când le-a venit nota de plată, să le cadă fața

Publicat: 18/08/2019 | 21:16
Scandalos! Câți lei costă o ciorbă și un „fel doi” la o terasă din Mamaia. Când le-a venit nota de plată, să le cadă fața

Stațiunea Mamaia este cea mai aglomerată de pe litoralul românesc, iar turiștii se bucură din plin și apreciază la justa valoare fiecare metru de plajă descoperit. Cearșaf lângă cearșaf și șezlong lipit de alt șezlong, aceasta este imaginea care descrie, cel mai bine, reputația de care se bucură această stațiune.

Bineînțeles, litoralul nu înseamnă numai băi de soare sau sporturi nautice. Turiștilor li se face și foame, iar atunci iau cu asalt terasele care le oferă o gamă variată de preparate culinare. Unii dintre ei se desprind cu mare greutate de nisip, având teama că – la întoarcere – nu vor mai avea unde să se așeze. Spre deosebire de alți ani, prețurile au crescut vertiginos, iar un administrator de terasă din Mamaia a oferit câteva informații comparative legate de prețurile care îi așteaptă pe turiști.

Tiberiu Tuhasu, administrator terasă: ”O masă de 4-5 persoane acum 4-5 ani, și nu am mărit prețurile, o masă era 350-400 de lei, venea cam de persoană 70-80 vorbesc de o masă la restaurant cu un vin felul unu, felul doi cu desert. Ei, acum o masă e în medie de 150 de lei”, informează vacantalamare.stirileprotv.ro.

Citește și...