Scenariu şocant în cazul sinuciderii soţilor Maleon! Durerea ascunsă care ar fi dus la tragedie

Publicat: 28/12/2017 | 09:11
Scenariu şocant în cazul sinuciderii soţilor Maleon! Durerea ascunsă care ar fi dus la tragedie

Sinuciderea soţilor Maleon a şocat o ţară întreagă. Potrivit unor surse interne, anchetatorii au mai multe ipoteze conform cărora cuplul din Iaşi a recurs la acest gest extrem, în seara de Ajun. Bogdan şi Anda Maleon au fost găsiţi fără suflare în casă de rudele lor îngrijorate că cei doi nu ajunseseră la masa de Crăciun. Directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi şi soţia acestuia erau cunoscuţi ca nişte buni şi educaţi, care se iubeau foarte mult. Toţi cei care îi cunoşteau spun că nu îşi dau seama ce i-a făcut să îşi ia viaţa.

Cu toate astea, există câteva ipoteze care par veridice pentru autorităţi.  Se pare că durerea interioară pe care cei doi o aveau şi care ar fi putut duce la sinucidere a ţinut de faptul că aceştia nu puteau avea copii, conform reporteris.ro. Soţia directorului BCU suferea în ultimele luni din cauza faptului că nu putea face copii.

„În 2016 îşi făcuse analizele şi reieşea clar că nu putea rămâne însărcinată. Acest lucru a afectat-o treptat-treptat, depresia s-a accentuat mai ales în ultimele luni, din vară, chiar dacă nu prea a lăsat acest lucru să se vadă”, a mărturisit confidenta Andei Maleon.

Sare în evidenţă un comentariu făcut la o fotografie prin care cineva anunţa naşterea unor tripleţi. Anda Maleon a scris, pe Facebook: „Felicitări, dragă mătuşică! Aş vrea şi eu reţeta, că-s cam bătrânică şi n-ar fi rău să dau lovitura!”. Acest suclu se întâmpla în 2012, când Anda avea 33 de ani.

Citește și...