Scene de infarct surprinse pe Transfăgărășan! Un grup de brăileni a făcut o cursă nebună, pe capota mașinii!

Publicat: 22/07/2019 | 10:52
Scene de infarct surprinse pe Transfăgărășan! Un grup de brăileni a făcut o cursă nebună, pe capota mașinii!

Inconștiență fără margini pe Trasfăgărășan, acolo unde o mașină cu numere de Brăila a fost surprinsă în timp ce făcea o cursă nebună, iar pasagerii se distrau pe capota ei.

Scene de infarct au fost surprinse de un turist pe Transfăgărășan. În imaginile postate de acesta pe pagina de facebook, apar mai mulți tineri pe capota unei mașini cu numerele de înmatriculare de Brăila, în timp ce autoturismul urca pe Transfăgărășan. Aceștia nu par să ia în seamă nicio secundă pericolul și consecințele gestului lor.

În imagini apar patru persoane care dansează pe capotă și se întind să rupă crengile din copaci. Cel care i-a filmat a stat cu sufletul la gură. O clipă de neatenție era suficientă pentru o tragedie. Printre teribiliști se află și o fată și un băiat care pare minori.

Cu muzica dată tare și cuprinși de euforia momentului, tinerii nu au luat în calcul faptul că pot aluneca de pe capotă.

Teribilism pe Transfagarasanul

Publicată de Petre Nelutu pe Duminică, 21 iulie 2019

Cursa nebună se putea încheia dramatic, însă tinerii nu par să se sinchisească de primejdia faptelor lor, mai ales că traseul este unul cu foarte multe curbe, Transfăgărășanul fiind considerat unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume.

Citește și...