Scene ireale în Argeș! Un bărbat a anunțat că a fost răpit, dar a fost găsit de polițiști sub masa iubitei. De ce a făcut asta

Publicat: 09/10/2019 | 10:42
Scene ireale în Argeș! Un bărbat a anunțat că a fost răpit, dar a fost găsit de polițiști sub masa iubitei. De ce a făcut asta

Un bărbat din Argeș și-a alertat familia, spunând că a fost răpit și sechestrat. Nu mai puțin de 200 de jandarmi și polițiști au pornit în căutarea lui, însă deznodământul a fost unul cu adevărat halucinant. 

În urmă cu o săptămână, bărbatul a mers la serviciu, și-a ridicat salariul, apoi a transmis colegilor că intră în concediu medical. Și a dispărut. Mama sa a fost cea care i-a anunțat pe polițiști că fiul ei a dispărut de la domiciliul unde locuia singur. Ulterior, și sora bărbatului a sunat la numărul de urgență 112, spunând că a fost sunată de el, iar mesajul era unul alarmant. Bărbatul transmitea că a fost răpit și sechestrat. Firește, în astfel de condiții, polițiștii au demarat căutările.

Localizarea telefonului celui ”răpit” s-a efectuat cu succes, iar polițiștii – informează stirileprotv.ro – au constatat că semnalul venea chiar din satul bărbatului.  Așa au ajuns și la casa unei femei de 47 de ani, Marius Micu – cel ”răpit” – având o relație cu aceasta. Bărbatul dispărut a fost descoperit chiar… sub masă, în casa iubitei sale. Din primele cercetări a reieșit că bărbatul a dorit să se sustragă de la plata unor datorii – 25.000 lei – către bancă. Acum, însă, va mai avea de plătit și o amendă de 5.000 de lei pentru această ”aventură”.

„Cel în cauză şi-a sunat sora alarmând-o că s-ar afla într-un loc necunoscut unde nu ar fi lăsat să plece. În acest timp se ascundea în locuinţa unei femei de 47 de ani din aceeaşi localitate cu care bărbatul avea o relaţie. Este pasibil de sancţiune contravențională, amenda prevăzută pentru alarmarea falsă fiind cuprinsă între 1500 şi 5000 de lei”, a declarat Florin Popa purtător de cuvânt IPJ Argeș.

Citește și...