Scene teribile la “Exatlon”! Prezentatorul a leșinat în timpul filmărilor, iar familia lui a fost chemată de urgență în Republica Dominicană

Publicat: 08/03/2019 | 13:27

S-au petrecut scene teribile pe platourile de filmare ale emisiunii “Exatlon”! Cunoscutul prezentator al show-ului filmat în Republica Dominicană a leșinat în timpul filmărilor. Din cauza situației delicate apărute, familia lui a fost chemată de urgență în țara care “l-a adoptat” de ceva vreme. 

În vârstă de 57 de ani, prezentatorul de la “Exatlon Ungaria” a leșinat în timpul îndrăgitei emisiuni, iar concurenții și colegii din echipa de producție, care au fost martori la acele momente, s-au speriat teribil. Medicii aflați în apropierea platourilor de filmare au intervenit imediat. Specialiștii au intrat în alertă după ce au văzut că moderatorul avea  pulsul sub 65 bătăi pe minut și continua să scadă. În ciuda eforturilor doctorilor prezenți pe traseul concursului, starea lui Palik Laszlo nu s-a îmbunătățit și a fost dus la spital. În urma investigațiilor la care a fost supus s-a stabilit că motivele leșinului au fost deshidratarea și epuizarea.

Conform presei maghiare, soția și cei doi copii ai prezentatorului s-au urcat în primul avion spre Republica Dominicană ca să-i fie așături. Cunoscut drept “Cosmin Cernat al Ungariei”, Palik Laszlo a rămas la pat câteva zile, iar filmările s-au amânat.

“Vă mulțumesc pentru interesul pe care-l arătați pentru mine, eu sunt bine acum. Aș minți să spun că m-am simțit bine în dimineața asta, când m-am trezit din somn. Am primit multe mesaje de la prieteni care mă întrebau dacă mai sunt în viață”, a declarat Palik Laszlo pentru Blikk.

Jurnaliștii din Ungaria au mai titrat că , Palik a ajuns în această situație din cauza stilului de viață și a programului extrem de încărcat pe care acesta le are în Republica Dominicană. “Petrece câte 6 ore pe zi în căldura din Republica Dominicană, aleargă câte o oră și jumătate pe zi pe plajă, ține o dietă slabă în calorii și trăiește doar cu fructe și legume”, au mai scris jurnaliștii de la Blikk.

Citește și...