Scene uluitoare la Urziceni! Un BMW se rotește și este pe punctual de a ”spulbera” de pe trecere mai multe femei și doi copii VIDEO

Publicat: 15/04/2019 | 18:23
Scene uluitoare la Urziceni! Un BMW se rotește și este pe punctual de a ”spulbera” de pe trecere mai multe femei și doi copii VIDEO

Scene pe care le putem numi chiar horror s-au petrecut zilele trecute, într-o intersecție și o trecere de pietoni, la Urziceni. Șoferul bolidului întoarce din frână intenționat și îi face pe trecători să sară câțiva metri.

Trecerea importantă de pietoni din centrul orașului Urziceni, lângă școala gimnaziala Al Odobescu și la 200 m de poliție, este martoră aproape zilnic la astfel de ieșiri ale șoferilor, spune un martor, care a și postat, de altfel, imaginile.

Dementul de la trecerea de pietoni

Scene horror cu un BMW la o trecere importantă de pietoni din centrul orașului Urziceni, lângă școala gimnaziala Al Odobescu și la 200 m de poliție. Mai multe femei și doi copii s-au salvat în ultimul moment fugind din fața bolidului. Localnicii spun că astfel de scene au loc zilnic și că poliția locală nu ia nicio măsură contra șoferilor scelerați.

Publicată de Podul pe Vineri, 12 aprilie 2019

Mai multe femei și doi copii s-au salvat în ultimul moment, fugind din fața bolidului, al cărui șofer a făcut drifturi.

Citește și...