Schimbare radicală de look pentru Lariss! Fanii au începute deja să se certe pentru ea!

Publicat: 24/01/2017 | 18:06
Schimbare radicală de look pentru Lariss! Fanii au începute deja să se certe pentru ea!

Lariss a simţit nevoia de o schimbare aşa că a apelat la o nouă tunsoare, la modă printre tineri. Cântăreaţa s-a lăsat pe mâna stilistului care i-a tăiat părul lung, într-un stil mai special! Decizia ei a încins spiritele printre fani, care au început să se certe între ei pe contul artistei de pe reţeaua de socializare!

Interpreta hitului ”Dale Papi” i-a dat indicaţii stilistului iar apoi s-a lăsat, încrezătoare, pe mâna lui. A ieşit o coafură apreciată de tineri, cu parţile laterale ale capului rase, dar acoperite de părul de deasupra. Cântăreaţa a postat imediat imaginea pe reţelele de socializare, curioasă să afle părea prietenilor. Comentariile nu au fost însă pe placul ei.

”Doamne Lariss ce ti-ai facut la păr? D-zeu te-a inzestrat cu frumusete si tu iti bati joc….in fine daca asa iti place..sa ti fie de bn” i-a scris p prietenă. Au fost şi vorba mai urâte, dar şi alţi fani care i-au luat apărarea. ”Nu vouă trebuie sa va placa ci lui Lariss … Mie mi se pare ca ii sta destul de bine ..te pup Lariss”. (Gabriel Niculescu)

Citește și...