Scrisoarea virală a unui militar din Târgoviște. Silviu imploră la salvarea logodnicei sale, diagnosticată cu cancer înainte de nuntă

Publicat: 16/07/2019 | 12:55

Silviu Gabriel Ciolan, un militar din Târgoviște, a lansat un apel disperat în numele dragostei. El a așternut într-o scrisoare drama prin care trece logodnica lui, pe care vrea să o salveze din ghearele morții. Georgiana a fost diagnosticată cu temutul cancer înainte de nuntă. Povestea caporalului a devenit virală pe Facebook. 

Un militar din Târgoviște imploră la salvarea logodnicei sale, diagnosticată cu cancer înainte de nuntă

Ei sunt Silviu și Georgiana – doi tineri frumoși și cu o poveste de dragoste greu încercată de o boală cu care a fost diagnosticată șatena. De când au ales să-și unească destinele, ei și-au făcut numeroase planuri pentru ca mariajul lor să fie unul minunat. Din nefericire, visurile lor s-au oprit în urmă cu cinci luni, când Georgiana a început să resimtă dureri la piciorul stâng. La început, ea nu le-a dat foarte mare importanță, a crezut că sunt trecătoare. Însă, după ce a mers la medic și și-a făcut analize, a primit un diagnostic cumplit: cancer.

Georgiana duce o luptă contracronometru. Cei care vor să o ajute, pot dona în contul bancar:
CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel
IBAN : RO24RNCB0133145990540001

Într-o scrisoare emoționantă, Silviu le-a cerut ajutorul camarazilor săi de la MApN pentru ca Georgiana, femeia alături de care vrea să-și petreacă toată viața, să aibă o șansă la viață. “Vă salut dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începînd cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mică durere la piciorul stâng. După cateva investigații, internări, analize și un prim diagnostic greșit, am aflat că are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stâng, cu celule canceroase până la șold.

Abia în luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drep, pe femur, de 3 mm. Operația se va efectua intr-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm. Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape… 30 mii euro. Tot țesutul mâncat va fi extirpat și înlocuit cu o proteză, în cel mai fericit caz. În cel mai rău, i se poate amputa piciorul… se poate pierde lupta…. Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici măcar să își termine lucrarea de dizertație, pe care ar fi trebuit să o prezinte săptămâna aceasta. Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi dragi camarazi să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei” este scrisoarea militarului din Târgoviște, care a devenit virală.

Scrisoarea tânărului a ajuns și la Liga Militarilor Profesionişti, iar oficialii au publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj emoționant, după cum se poate vedea într-una dintre pozele din galeria foto a articolului.

Citește și...