Se află de trei ani pe patul de spital! Mama Ioanei Condea, tânăra băgată în comă de un interlop, mesaj emoţionant de ziua fetei: „Dumnezeu să…”

Publicat: 07/01/2018 | 14:15
Se află de trei ani pe patul de spital! Mama Ioanei Condea, tânăra băgată în comă de un interlop, mesaj emoţionant de ziua fetei: „Dumnezeu să…”

Cazul Ioanei Condea a şocat o ţară întreagă, în 2014, atunci când tânăra, care credea că o să lucreze ca menajeră în Germania, a ajuns să fie obligată să se prostitueze. Bărbatul care o forţa să-şi vândă trupul a bătut-o până a băgat-o în comă. Ioana are un copilaş, care se află în ţară, în grija mamei sale, Graţiela Clonda. Pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, mama ei a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook. 

„Mami, tati şi băiatul tău îţi dorim din tot sufletul multă sănătate şi la mulţi ani, îngerul nostru! Dumnezeu să aibă grijă de tine şi să vii cât mai repede acasă! Te iubesc enorm, păpuşa mea”, a scris Graţiela Condea, pe pagina sa de Facebook. Zeci de oameni i-au transmis mesaje de încurajare la postarea făcută de Graţiela Condea.

Ioana Condea s-a trezit din comă abia în 2016, dar se află şi în prezent internată în Germania. Pentru că mama ei nu-şi permite să o vizitese prea des, tot ce-i mai rămâne e să strângă la piept fotografiile cu fiica ei şi să spere că îşi va reveni complet. Ioana Condea este în continuare sub supravegherea atentă a medicilor din Germania. Tânăra nu poate vorbi, poate comunica doar clipind. Robert Tănase, bărbatul care a bătut-o pe Ioana Condea a primit opt ani de închisoare cu executare. Judecătorii nu i-au dat mai mult, pentru că a fost încradrat la tentativă de omor. Părinţii Ioanei Condea crede că bărbatul a scăpat uşor.

 

Citește și...