Se circulă infernal pe drumul spre munte! Cozi de câţiva kilometri, în prima zi din minivacanţa de 1 Decembrie VIDEO

Publicat: 30/11/2017 | 12:08

Este minivicanţă pentru români, iar cei mai mulţi au decis s-o petreacă la munte. Se circulă bară la bară, în drumul spre munte, iar coada se întinde pe câţiva kilometri.

Aglomeraţie pe DN 1, joi dimineaţa pe raza judeţului Prahova, în prima zi a minivacanţei de 1 Decembrie, informează Centrul Infotrafic. La intrare în Staţiunea Comarnic s-a format o coloană de autovehicule pe o distanţă de circa 6 kilometri pe direcţia Bucureşti către Braşov. Şi pe raza Staţiunii Buşteni de asemenea traficul este aglomerat.   Coloana de autovehicule se deplasează cu viteza de 20-30 de kilometri la oră în zona Comarni.
Se circulă bară la bară
Se circulă bară la bară 
„Din cauza numărului mare de autoturisme, circulaţia rutieră pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat, în condiţii de aglomeraţie, pe tronsonul Cornu de Sus – Comarnic şi în zona staţiunii montane Buşteni, în judeţul Prahova. În acelaşi judeţ, se circulă îngreunat pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti (pe ambele sensuri).
 
Se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7, la Bascov (judeţul Argeş). S-a format coloană de autoturisme, în mişcare, de aproximativ doi kilometri.
 
De asemenea, din pricina numărului mare de automobilişti care intenţionează să petreacă această minivacanţă în străinătate, se circulă îngreunat (coloană de autoturisme, în mişcare, de aproximativ doi kilometri) pe autostrada A1 Arad – Nădlac, la ieşirea din ţară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Pentru evitarea aglomeraţiei, autorităţile recomandă utilizarea punctului de trecere a frontierei Nădlac I (vechiul punct, prin care deplasarea se face fluent, fără probleme) sau a altor puncte.
Pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostradă şi pe raza judeţului Vâlcea.
 
Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în zilele de 30 noiembrie şi 01 decembrie 2017, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe anumite sectoare de drum.”, a anunţat INFOTRAFIC.
Citește și...