Se află chiar în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Obiectul care-i face pe toți să plângă

Publicat: 14/08/2019 | 16:53
Se află chiar în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Obiectul care-i face pe toți să plângă

Cazul din Caracal a șocat întreaga Românie și toată lumea urmărește cu sufletul la gură evoluția anchetei. Gheorghe Dincă se află în arest, iar la casa lui Caracal sau Casa Groazei, așa cum a fost numită este un adevărat loc de pelerinaj. Foarte mulți oameni merg să aprindă o lumânare, să depună o coroană de flori sau chiar jucării.

În imaginile realizate de Wowbiz.ro apare o păpușă, îmbrăcată în haine specific românești și cu coroană pe cap. Acest obiect îi face pe toți să plângă și să își amintească momentele prin care a trecut Alexandra Măceșanu, cum a cerut ajutor și nimeni nu a salvat-o.

Sursă foto: Wowbiz.ro

Aparatul de scanat a detectat anomalii în solul din curtea lui Gheorghe Dincă

Aparatul de scanat adus de anchetatori pentru a face cercetări amănunţite la domiciliul lui Gheorghe Dincă a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, spun surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

Anchetatorii au adus un scanner la domiciliul lui Gheorghe Dincă pentru verificări amănunţite, iar aparatul a oferit deja rezultate. Potrivit unor surse judiciare, scannerul a detectat anumite anomalii la nivelul solului, care pot fi diferite obiecte îngropate ce pot ajuta procurorii în anchetă. În locurile unde au fost identificate anomaliile sunt montate steguleţe ca, ulterior, să fie efectuate săpături, arată aceleaşi surse, pentru Mediafax

Citește și...