Se intampla in Romania! Rugbystii au intrat pe teren purtand masti de gaze! VEZI motivul revoltator din spatele acestui gest!

Publicat: 05/05/2015 | 16:58

Jucatorii echipei de rugby CS Navodari au intrat pe teren purtand masti de gaze. Sportivii au protestat fata de o decizie a CEDO care obliga primaria sa permita amenajarea unui depozit care sa recicleze materiale toxice.

Rugbystii formatiei Navodari au oferit imaginea saptamanii in sportul romanesc. Astfel, inainte de startul partidei contra celor de la Stiinta Petrosnai, meci contand pentru Divizia Nationala, acestia au intrat pe teren purtand masti de gaze! Sportivii au protestat impotriva construirii unui depozit de deseuri toxice in localitatea situata la malul Marii Negre.

rugby masca

 


Primaria a dar autorizatie, apoi a retras-o. Italienii au castigat la CEDO!

In urma cu putin timp, Primaria Navodari a pierdut un proces la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, asta dupa ce a fost data in judecata de o firma italiana care initial a primit autorizatie pentru a amenaja acest depozit.

rugby masca

Acum, dupa verdicul CEDO, firma a primit dreptul de a demara acest proiect, in ciuda nenumaratelor proteste ale locuitorilor din Navodari.

 

Ion Margarit

Citește și...