Sebastian Roşca, elevul care şi-a ameninţat cu bătaia profesoara, a fost cercetat pentru tâlhărie!

Publicat: 14/09/2018 | 14:46

Sebastian Roşca, sau Sebi, cum îi spun colegii, este numele elevului care a ajuns să dea cu subsemnatul la poliție, după ce, nemulţumit de o notă primită, a ameninţat-o pe una dintre profesoarele de la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, acolo unde el învaţă.(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI REALIZATE ÎN ROMÂNIA CU SOLISTUL CARLA’S DREAMS FĂRĂ MASCĂ + NOUA IUBITĂ!)

Tânărul e departe de a fi un elev model, iar ieşirea necontrolată surprinsă în filmarea postată pe Facebook nu este o excepţie, ci mai degrabă defineşte comportamentul lui. Sebastian Roşca nu are 17 ani, aşa cum au mai toţi elevii de clasa a XI-a, ci are 20 de ani. În anul 2016, a rămas a repetent, însă nu a învăţat nimic din experienţa aceasta. Mai grav, a renunţat la şcoală o perioadă şi s-a reînscris la liceu anul acesta, când a intrat în clasa a XI-a, pe care o repetă, informează libertatea.ro.

A scăpat de închisoare pentru că era minor

Tânărul, care este din localitatea Ocnele Mari, a fost cercetat în urmă cu trei ani, pentru o tâlhărie. Pe vremea aceea era minor, aşa că a scăpat de închisoare, însă a fost pus sub control judiciar, mai spun sursele citate. Vineri dimineaţă, el a fost săltat direct de acasă şi dus la poliţie pentru audieri. Având în vedere antecedentele, tânărul ar putea ajunge după gratii.

Citește și...