Senatorul ”Facebook” rupe tăcerea! Își demolează fosta amantă

Publicat: 26/01/2020 | 17:50

Mega-controversa în care este implicat senatorul ”Facebook” se amplifică. Liviu Tit Brăiloiu este acuzat că nu-și recunoaște copilul, iar disputa a ajuns și în instanță. Senatorul susține că a cunoscut-o pe Cristina, respectiv mama copilului său, pe un site de escorte. Femeia spune, însă, că Brăiloiu i-a cerut să facă avort, iar ea a refuzat.

Șeful Comisiei de Apărare și Siguranță Națională din Senat se află în centrul unei mega-controverse. Politicianul, supranumit senatorul ”Facebook”, după ce a propus o lege care să controleze conținutul postărilor de pe celebra rețea de socializare, este acuzat că nu și-ar recunoaște fiul. Iar disputa dintre cei doi s-a transformat într-o veritabil război. Femeia care i-a dăruit acestuia un copil a făcut dezvăluiri uluitoare

Replica lui Liviu Brăiloiu: ”Este o escrocherie!”

Senatorul a ripostat, oferind un punct de vedere, în exclusivitate pentru emisiunea CANCAN.RO, difuzată de România TV, în care o acuză pe femeia care i-a fost iubită că ar avea un plan diabolic.

– Acuzațiile merg în instanță…

Instanța hotărăște, ea nu poate decât să mintă cât vrea, nu mă interesează, instanța o să facă lumină.

–  Dumneavoastră ați ajutat în această perioadă cu bani?

– Nu, nu am văzut-o pe femeia asta din 2010, nu vreau să mai comentez, este o escrocherie a lor, a familiei ei și atâta tot, rămâne ca instanța să stabilească despre ce e vorba și cu copilașul. (CITEȘTE ȘI: SENATORUL ”FACEBOOK”, DECLARAȚII-ȘOC ÎN PROCESUL DE PATERNITATE)

– Îl veți recunoaște?

– Nu înțelegeți că vom merge în instanță? Acolo se hotărăște, e vorba despre o înșelăciune, nu am nicio legătură cu copiii ei, ea are copii făcuți cu cine dorește ea, este vorba despre o escrocherie, ea vrea să obțină niște bani și s-a gândit să îi obțină așa. Fiecare în viața lui scoate banii cum vrea. Probabil, a văzut prin declarațiile de avere de la Parlament ceva care a tentat-o! Împreună cu soțul ei mi-a intentat acțiunea judecătorească, împreună cu soțul a făcut acțiunea!

– Dar copilul?

– Copilul este al familiei lor și ei s-au gândit să facă rost de niște bani, unii fac bani pe cale legală, alții, pe căi frauduloase, alții îi fac de o manieră josnică. Trebuie ținut cont și de legislație, până la un punct, toate minciunile și defăimarea pe care mi-o face ea… I-am atras atenția și ei, și familiei ei că, încă, în România legea condamnă escrocheria și înșelăciunea, cum ei au ales.

De ce i se spune senatorul ”Facebook”

În timpul audierii ministrului de Interne în Comisia de Apărare a Senatului, Liviu Brăiloiu a afirmat că ar fi necesară o legislație care să controleze conținutul postărilor Facebook, întrucât apar amenințări, incitări la agresiune și chiar mai mult. (NU RATA: FOSTA AMANTĂ A SENATORULUI RUPE TĂCEREA: ”A FOST GENEROS CU MINE!” + ”EL A DECIS SĂ ÎNTRERUPEM RELAȚIA CÂND L-AM ANUNȚAT CĂ SUNT ÎNSĂRCINATĂ!”)

”Din informațiile care circulă pe diverse rețele aflăm că au existat 140.000 de conturi de Facebook fără identitate reală, în timp ce noi facem tot felul de legislații referitoare la combaterea terorismului, la spălarea banilor.

Paralel, există aceste conturi, 140.000 de conturi care nu au niciun control. Tot pe Facebook, pe aceste conturi, nu știu dacă sunt reale sau nu, apar tot felul de amenințări, incitare la tot felul de agresiuni, apar indivizi care se pozează cu pistoale, cu puști și voiam să vă întreb, serviciile de specialitate ale MAI acționează în vreun fel?” , a declarat senatorul Liviu Brăiloiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...