Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară. Primele declarații: „Sunt leșinat de nerăbdare”

Publicat: 02/07/2020 | 17:13
Șerban Copoț va deveni tată pentru a treia oară. Primele declarații: „Sunt leșinat de nerăbdare”

Fostul membru Animal X, Șerban Copoț (39 de ani) sau Hienă, a anunțat, joi, a anunțat azi, chiar de ziua lui, pe conturile sociale, că soția Roxana îi va dărui și o fetiță.

Bebelușul va veni pe lume, în toamnă, la sfârșitul lui noiembrie. Șerban mai are doi băieți, Teddy ( 8 ani) și Alex ( 4 ani), pe care îi adoră, și de dragul cărora a lansat și două cărți pentru copii.

„Îl au ca protagonist pe motănelul Mao. Lui Teddy îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul”, spune prezentatorul de la „iUmor”.

Citește și: Nimeni nu a știu asta până acum. Motivul destrămării trupei Valahia: „M-a luat puțin valul și am avut senzația…”

Mesajul cântărețului pentru fani

„Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie, când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fată. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi”.

Cum a început povestea Animal X

În ‘96 am început Animal X. Noi eram pasionaţi de dans, eram sergenţi de serviciu pe companie şi erau nişte podele lustruite tot de noi cu ceară şi încercam scheme de breakdance pentru că alunecam foarte bine, dar în schimb ne rupeam genunchii şi coatele. Când colegii erau la ore, noi dansam, încercam mişcări pe care le vedeam la televizor. Mie muzica îmi provoca nişte stări pe care nu le puteam explica altfel decât prin dans.

Nu rata: Informații în premieră. Cristi Borcea: „Patru dintre copiii mei sunt făcuți în detenție. Nu am folosit niciodată camera nupțială”

De unde ideea cu poreclele

„Din copilărie, toţi aveam porecle. Mi-au zis Hienă pentru că râdeam tot timpul, mai ales când păţeau câte ceva mai rău, asta îmi reproşau, că râdeam. Între timp am învăţat mai întâi să întreb dacă eşti bine, apoi râd, dar râd cu o poftă… nu poate omul să plângă de râsul meu (râde).

La început nu ne-am luat în serios. Eram uimiţi de reacţiile oamenilor, la un moment dat era o isterie atât de mare încât nu mai înţelegeam nimic. Deşi mergeam cu Dacia, aveam viaţă de Michael Jackson pe scenă”