Nimeni nu a știu asta până acum. Motivul destrămării trupei Valahia: „M-a luat puțin valul și am avut senzația…”

Publicat: 02/07/2020 | 16:24
Nimeni nu a știu asta până acum. Motivul destrămării trupei Valahia: „M-a luat puțin valul și am avut senzația…”

Mihai Trăistariu l-a acuzat, de curând, pe Costi Ioniță pentru destrămarea trupei Valahia, după ce patru ani au rupt topurile.

Artistul povestește cu tristețe despre acele vremuri, înainte de 2006, atunci când trupa era pe buzele tututor. Aveam 19 ani și eram copil, trăiam succesul.

M-a luat puțin valul și am avut senzația că nu o să mai am probleme cu banii. După patru ani am spart trupa, că nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă”, a declarat Mihai pentru Antena Stars.

Citește și: Mihai Trăistariu se „vinde” cu cinci euro pe internet. Imagini pornografice în poziții sexuale. FOTO+18

Apoi Mihai s-a lansat solo. În 2006 a reușit să aducă României cele mai multe puncte la Eurovision, 172 de puncte, și locul 4 în clasament la ediția de la Atena, Grecia. Melodia lui, ”Tornero”, compusă de Eduard Cârcotă,  a devenit foarte populară.

Datorită ei și a prestației sale, Mihai a devenit cunoscut în mai multe țări din Europa, dar nu numai, unde ”Tornero” s-a auzit în mai toate cluburile. A încercat ani dezile să revină pe scenă la Eurovision și speră ca într-o zi să găsească rețeta potrivită.

Cine făcea parte din formula inițială Valahia

Valahia a activat în perioada 1998 – 2004. Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formații se numără: „Banii și fetele”, „La mare, la soare”, „Banana”, „Why”, „Singur”, „Scufița”, „Mama” etc. Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica în totalitate muzicii de operă.

Nu rata: Mihai Trăistariu s-a îndrăgostit de Vulpița! Ce este pregătit să facă pentru a o cuceri: ”Până și la cifre ne potrivim. Ea a împlinit 22, iar eu am 21”

Trupa s-a refăcut prin cooptarea lui Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat „Valahia”. În noiembrie 1999, Costi Ioniță părăsește formația și se dedică carierei solo, scrie Click.ro