Sergiu Popovici pus pe liber de Rednic: „A avut destule șanse!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/12/2018 | 16:50
Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo București, a luat decizia de a nu mai conta pe serviciile lui Sergiu Popovici, punându-l pe liber pe fundașul stânga venit de la Mediaș. Anunțul „Puriului” a fost făcut în conferința de presă premergătoare duelului pe care câinii îl vor susține astăzi în runda intermediară din Liga I pe teren propriu cu campioana CFR Cluj.

„Sunt din ce în ce mai puține meciuri și nu adunăm puncte. Legat de lot, avem ceva probleme. Vlad Olteanu și Sergiu Popovici nu sunt în lot. Pe postul de fundaș stânga trebuie să găsesc o soluție. Pot juca Deian Sorescu sau Ricardo Grigore.  Sergiu Popovici nu mai are când să primească șanse. A avut destule. Eu l-am găsit aici, uitați câte meciuri a jucat. De el trebuie să îl întrebați pe antrenorul care era atunci (n.r. Florin Bratu)”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Popovici devine astfel cel de-al cincilea fotbalist pus pe liber de Rednic. De când a preluat Dinamo, tehnicianul alb-roșilor, Mircea Rednic, a renunțat la serviciile fotbaliștilor  Gicu Grozav, Kino Delorge, Teddy Mezague și Danijel Subotici.

În total, la Dinamo Sergiu Popovici are 12 prezențe, fundașul stânga de 25 de ani venind în Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract după despărșirea de Gaz Metan Mediaș.

Duelul dintre Dinamo și CFR Cluj, meci contând pentru runda a XVIII-a a Ligii I va avea loc astăzi de la ora 20:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și look.