A apărut la TV şi a dat detalii şocante despre incident! Primele imagini cu tânăra agresată de fiul lui NICOLAE GUŢĂ

Publicat: 03/05/2016 | 14:14
A apărut la TV şi a dat detalii şocante despre incident! Primele imagini cu tânăra agresată de fiul lui NICOLAE GUŢĂ

Fiica vitregă a jurnalistei Anamaria Sanda din Valea Jiului susţine că a fost agresată sexual şi ameninţată cu moartea de Nicu Guţă, într-un club din Petroşani. Ana a făcut declaraţii şocante în cadrul unei emisiuni TV.

Se pare că tânăra nu i-a răspuns la avansuri, iar fiul manelistului s-a enervat. Fata de 19 ani a primit o palmă peste fund şi a fost apucată de organele genitale de fiul manelistului.

Ea este fata abuzată de Nicu Guţă.
Ea este fata abuzată de Nicu Guţă.

„Eram in club cu mai mulţi prieteni şi am decis să mă plimb. La un moment dat, un individ m-a apucat de fund. Eu m-am întors la el, l-am întrebat dacă el a făcut asta, în acel moment el m-a apucat de organul genital. Apoi, m-am dat un metru mai în spate. M-a luat de păr, am căzut pe jos, am primit o sticlă în cap, eram toată udă de bere… M-a ameninţat, mi-a zis că mă omoară, mă înjura… Nici eu n-am ştiut cine este, abia la sfârşit mi-au zis ceilalţi că este fiul lui Nicolae Guţă”. La final, a venit bodyguardul, iar oamenii erau în jur, se uitau. N-am avut timp să fac nimic. Pur şi simplu m-am trezit trasă de păr şi cu o sticlă în cap. Mă doare capul, am ameţeli. Am o umflătură în cap. Nu ştiam cine e. Am auzit doar prieteni de-ai lui, care spunea că „Ăsta e Nicu al lui Guţă!”. Nu mă simt în siguranţă şi aştept să mă contacteze în urma ameninţărilor pe care mi le-a făcut. Mi-a spus că o să mă omoare. Mi-e frică să mai ies pe stradă singură”, a declarat tânăra la Antena Stars.

„Mi se pare incredibil că trebuie să stea în oraş 60 de zile. M-a şocat acest verdict. Pentru ce a lovit-o în cap, într-un punct vulnerabil. Dacă o lovea în picior, în mână, era altceva. A lovit-o direct în cap. Cum aş putea eu să interpretez aceste fapte. Vom lăsa autorităţile să-şi facă treaba. Vom aştepta ca autorităţile să-şi facă treaba, iar mai apoi vom trece pe civil. Nu e ok să se întâmple asta”, a povestit Sorin Sanda, tatăl acesteia.