ADRIANA BAHMUŢEANU, mesaj emoţionant după decesul lui AURELIAN PREDA! „Nu îmi vine să cred…”

Publicat: 29/09/2016 | 12:29

Cântăreţul de muzică populară Aurelian Preda a decedat, marţi seară, într-un spital din Austria. Artistul suferea de multă vreme de cancer.

Surse din apropierea familiei au mărturisit pentru CANCAN.ro că suferea de un cancer generalizat, pornit de la cap către pancreas, stomac şi colon. Nu mai mânca de doi ani mâncare solidă, ci suplimente sub formă de capsule. Printre cei care regretă dispariţia prematură a îndrăgitului artist se numără şi Adriana Bahmuţeanu. Aceasta a scris pe contul ei de Facebook un mesaj emoţionant pentru prietenul ei.

„Rămas bun, prieten drag!!! Ştiam că suferi de mult timp, ştiam că doare, dar ştiam, la fel, ce om minunat erai şi cum îţi purtai durerea cu demnitate!!! Rămas bun, suflet frumos ce te-ai ridicat la ceruri mult, mult prea devreme… Nici acum nu îmi vine să cred că nu mai eşti aici, cu noi, nici acum nu îmi imaginez că nu ne vom mai întâlni pe la vreun spectacol ca să ne privim în ochi şi să ne spunem unul altuia <> Aurelian Preda, Dumnezeu te iubeşte, de asta te-a şi chemat la El atât de repede!!! Odihneşte-te în pace, suflet bun!!! Mă doare în suflet că ai plecat atât de devreme!!”, a scris Adriana Bahmuţeanu.

(Georgiana Laciu)

Citește și...