ANDREEA MARIN a trecut prin momente dificile! Ce s-a întâmplat cu fiica ei, VIOLETA

Publicat: 12/10/2016 | 09:14
ANDREEA MARIN a trecut prin momente dificile! Ce s-a întâmplat cu fiica ei, VIOLETA

Andreea Marin a menţinut întotdeauna un adevărat zid de protecţie în jurul fiicei sale, Violeta, venită pe lume în timpul căsniciei cu Ştefan Bănică Jr.

„Zâna” a fost mereu o fire foarte discretă în privinţa vieţii personale, iar aspectele legate de Violeta nu au făcut excepţie. Cu toate că are un program foarte încărcat, Andreea face tot posibiliul să petreacă timpul rămas liber cu fiica sa.

Însă, recent, Violeta s-a accidentat la şcoală, iar Andreea Marin a recunoscut că a trecut prin momente dificile atunci când a primit vestea, dar şi că a fost emoţionată ce ceea ce i-a spus fiica ei atunci când s-au întâlnit. „Cu toate că eu sunt foarte mult alături de fetiţa mea. Ne trezim fiecare dimineaţă împreună, iar când se întoarce acasă, ea o găseşte pe mami acasă, pentru că mami şi-a făcut biroul la ultimul etaj al casei în care locuim tocmai ca să-i fim aproape. Vezi, chiar şi aşa, săptămâna trecută când a făcut o boroboaţă la şcoală şi s-a lovit… n-a fost o dramă, dar s-a lovit – a căzut şi s-a lovit. În drum spre casă, ea îmi spune: «Mami, ştii ceva? Eu totuşi sunt bucuroasă că s-a întâmplat ce s-a întâmplat.» «De ce, mami, cum poţi să spui asta? Că te-a cam durut căzătura, nu-i aşa?» «Păi da, dar asta înseamnă că tu ai venit, ai anulat totul pentru mine şi astăzi vom sta toată ziua împreună» Într-un fel asta nu te face să te simţi bine, pentru că eu ştiu cât de multe eforturi să am cât mai mult timp liber alături de copilul meu. „, a mărturisit Andreea Marin în direct.

(Georgiana Laciu)

Citește și...