Au ales numele bebeluşului! LIDIA BUBLE şi RĂZVAN SIMION au dat cărţile pe faţă despre relaţia lor

Publicat: 07/10/2016 | 08:49
Au ales numele bebeluşului! LIDIA BUBLE şi RĂZVAN SIMION au dat cărţile pe faţă despre relaţia lor

Relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion pare să fie una din ce în ce mai puternică, iar de acest lucru dă dovadă şi faptul că cei doi se gândesc deja la următorul capitol cât se poate de serios din povestea lor de dragoste.

Recent, artista a mărturisit că îşi doreşte copii cu omul de televiziune, dar şi că deja au ales numele viitorului lor bebeluş. Mai exact, acesta se va numi Iorgu, dacă va fi băiat, iar dacă nu, cei doi glumesc şi spun că se gândesc să aibă chiar şase copii. Ceea ce n-ar fi o problemă, mai ales că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, de 11 copii.

„Mă retrăgeam dintr-o relaţie care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaţionali (Ianca, 12 ani, şi Tudor, 8 ani). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieşim niciunul dintre noi. Şi, aşa cum se întâmplă în poveştile frumoase de dragoste, atunci a apărut Li-dia, care mi-a completat un gol şi mi-a redat aripile care mi se rupseseră.

Nu mai zburam de mult, mergeam mai mult pe jos şi aveam nevoie să mă ridic. Ne-am cunoscut, întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin ţară, şi am continuat pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate uşile în urma noastră.

A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine. Că pot să îmi câştig dreptul de a fi din nou fericit, ca orice om pe lumea asta. Şi Lidia, cu tinereţea ei, mi-a arătat că poate să-mi dea ce-mi lipseşte: linişte, înţelegere, apreciere, valorizare, empatie, grijă faţă de cel de lângă tine, cu care împarţi un mic dejun senzaţional (nu englezesc!)“, a mărturisit Răzvan Simion, potrivit revistei Unica.

Citește și...