Au făcut „nebunii“ pe plaja plină ochi. MARIA CONSTANTIN şi-a călărit soţul la propriu!

Publicat: 26/07/2016 | 00:00
Au făcut „nebunii“ pe plaja plină ochi. MARIA CONSTANTIN şi-a călărit soţul la propriu!

Maria Constantin, una dintre cele mai spectaculoase apariţii din showbiz-ul românesc, a reuşit să stârnească imaginaţia turiştilor, la malul mării, după ce a făcut „nebunii“ alături de soţul ei, Marcel Toader, în văzul tuturor.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a fost de faţă în momentul în care, în weekendul care s-a încheiat, cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin s-a dezbrăcat în costum de baie, a ieşit pe plajă şi în clipa în care a decis să facă o baie în mare alături de Marcel Toader, blonda a fost pusă şi pe şotii.

Maria Constantin s-a urcat pe umerii lui Marcel Toader
Maria Constantin s-a urcat pe umerii lui Marcel Toader

Asta deoarece Maria Constantin a început, la propriu, să îşi călărească soţul, printre valurile mării. Urcată pe umerii fostului soţ al Gabrielei Cristea, Maria Constantin pare să se fi distrat atât de copios, încât au dat startul la „nebunii“ şi pentru prietenii cu care erau veniţi la Mamaia. Nimeni altcineva decât fosta colegă de la „Ferma Vedetelor“, Anda Ghiţă – care era la malul mării alături de fiul ei Mario şi soţia acestuia, Loredana – dar şi soţul acesteia. Aşadar, într-un timp relativ scurt, de când era urcată pe umerii lui Marcel Toader şi îl călărea pe acesta, Maria Constantin a reuşit să le facă şi pe Anda Ghiţă, dar şi pe nora acesteia, roşcata Loredana să se urce în cârca soţilor.

Maria Constantin a dat startul sesiunii de „călărit“ printre valurile mării
Maria Constantin a dat startul sesiunii de „călărit“ printre valurile mării

Totodată, Maria Constantin a profitat de timpul petrecut alături de soţul ei la malul mării, acolo unde a stat mai multe zile şi nu şi-a refuzat niciun soi de „nebunie“, iar mai mult decât atât blondina s-a afişat într-un costum de baie minuscul. Cu formele de invidiat puse în valoare de către costum de baie format din două piese, soţia lui Marcel Toader a reuşit să întoarcă toate capetele bărbaţilor prezenţi pe plaja din Mamaia.

Despre excursia foştilor concurenţi de la „Ferma Vedetelor“ la malul mării, tot noi vă povesteam, în urmă cu câteva zile (citeşte AICI mai multe). Atunci, Maria Constantin şi Anda Ghiţă au profitat de timpul petrecut la Mamaia pentru a se împrieteni mai tare, iar cele două s-au urcat chiar în acelaşi pat împreună. Mai mult, Anda Ghiţă a făcut şi ea impresie în costumul de baie pe care a ales să îl poarte, chiar dacă soacra lui Ionuţ „Pitbull“ Atodiresei nu mai e chiar la prima tinereţe.

Citește și...