BRIGITTE s-a întors acasă, după scandalul cu amanta şi a avut partea de o surpriză de proporţii din partea lui ILIE NĂSTASE. Iată cum a aşteptat-o

Publicat: 28/11/2016 | 10:11

Cu siguranţă ultima perioadă a fost una cât se poate de tensionată pentru cuplul Brigitte Sfăt – Ilie Năstase. Asta după ce în familia acestora s-a iscat un adevărat scandal (citeşte AICI povestea), din pricina amantei fostului tenismen, care i-a pus în pericol brunetei mariajul.

Pentru a uita de toţi şi de toate, Brigitte Sfăt a ales să plece din ţară şi să petreacă o săptămână în Turcia, la o clinică de detoxifiere. Însă, în clipa în care a revenit în România, aceasta a fost întâmpinată acasă cu o surpriză de zile mari. Toate acestea pentru că Ilie Năstase i-a dăruit soţiei sale un căţel, un exemplar din samoyed winter queen, pe care se pare că cei doi îl aşteptau încă din vara acestui an.

Mai mult decât atât, chiar Brigitte a fost cea care le-a arătat tuturor cum a fost întâmpinată când a ajuns acasă, prin intermediul unor imagini publicate pe Facebook.

Brigitte le-a arătat tuturor cum a întâmpinat-o Ilie Năstase când s-a întors acasă din Turcia
Brigitte le-a arătat tuturor cum a întâmpinat-o Ilie Năstase când s-a întors acasă din Turcia

Un nou membru al familie“, a scris Brigitte Sfăt în dreptul imaginilor. Mai mult, după ce a anunţat pe toată lumea că s-a întors acasă, ea le-a arătat tuturor că Ilie Năstase îi este alături. „Să vă trăiască!“ sau „Cât de frumoas poate fi!“, au fost mesajele primite din partea fanilor.

 

Citește și...