Când toţi aşteptau să ajungă la altar la braţul lui KEO, MISTY a făcut anunţul bombă: ”S-a creat o psihoză şi… ”

Publicat: 18/06/2016 | 18:00
Când toţi aşteptau să ajungă la altar la braţul lui KEO, MISTY a făcut anunţul bombă: ”S-a creat o psihoză şi… ”

Misty, pe numele său real, Alexandra Pavel se iubeşte de mulţi ani cu cântăreţul Keo, fostul iubit al Andreei Bălan, iar cei doi preferă discreţia când vine vorba de a-şi declara public sentimentele.

Cu toate că au trecut prin multe încercări în relaţia lor, iată că iubirea întotdeauna învinge, iar cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată. Cu toate acestea nu se gândesc momentan la căsătorie. ’’Suntem fericiţii împreună şi ne iubim mult, în ciuda tuturor încercărilor, bârfelor, zvonurilor,obstacolelor. Am trecut prin foarte multe împreună iar asta nu a putut decât să ne apropie şi să ne lege şi mai mult. Cât despre căsătorie, s-a creat o psihoză şi o presiune în jurul acestui subiect şi în jurul vieţii personale, încât aproape că am dezvoltat o oarecare îngreţoşare, respingere faţă de căsătorie în sine, e un sentiment foarte ciudat… era oricum un subiect aşa de neinteresant  şi fără valoare în zilele noastre. Nu te leagă nici un act, nici o casă, nici un copil. Eu cu Keo vorbim orice, ne proiectăm împreună pentru tot restul vieţii şi ne facem planuri ca toţi oamenii, dar în fond ce planuri are viaţa cu noi, nu ştim nu ne pasă, suntem şi ştim că vom fi amândoi.” a spus Alexandra pentru revista CIAO!.

Misty se pregăteşte să se relanseze în industria muzicală şi munceşte de zor la o noua piesă.
Misty se pregăteşte să se relanseze în industria muzicală şi munceşte de zor la o noua piesă.

Chiar dacă acum zâmbeşte şi este fericită alături de Keo, Misty a trecut şi prin perioade neplăcute, mai ales când lumea o acuza că l-a despărţit pe Keo de Andreea Bălan. În ciuda săgeţilor care erau îndreptate asupra ei, Alexandra şi-a văzut mai departe de viaţă şi a preferat să stea ferită de scandaluri. ‘’Sunt o persoană foarte sensibilă, dar pe cât sunt de sensibilă pe atât sunt de puternică, ambiţioasă, optimistă şi pozitivă, care reuşeşeste să vadă bine până şi în rău. Persoanele pe care le iubesc şi care mă iubesc, nu au plecat niciodată şi nu pleacă de lângă mine şi asta contează enorm, atunci când treci printr-o perioadă mai dificilă din viaţă. Am învăţat că tot răul e spre bine şi orice şut, e un pas înainte, exact aşa cum se spune!”, a mai declarat ea.

E tânără, e carismatică, iubeşte şi e iubită, mai pe scurt este fericită. “Pentru fiecare a fi fericit şi împlinit înseamnă altceva, fiecare percepem fericirea şi împlinirea altfel. Cert este că în viaţă nu le poti avea pe toate iar dacă le ai pe toate, omul prin natura firii sale, tot va găsi ceva care să îi lipseasca pentru că întotdeauna omul va vrea mai mult . Eu sunt fericită şi împlinită pentru că iubesc la nebunie si pentru că sunt iubită,pentru că sunt sănătoasă, cei dragi mie sunt sănătoşi, pentru că iubesc şi apreciez viaţa, animalele , natura ,muzica, pentru că am poftă de viaţă şi mă bucur de tot ceea ce îmi oferă ea,pentru că viaţa îmi aduce mereu noi provocări cărora să le fac  faţă , pentru că lucrez şi fac ceea ce îmi face plăcere, sunt mii de motive pentru care sunt fericită  şi cel mai important sunt fericită astăzi şi în fiecare zi”, a mai precizat Misty.

Alexandra Pavel a intrat în atenţia publicului atunci când a debutat în formaţia Senzual. În prezent, Misty îşi doreşte să lanseze un single nou care să-i scoată evidenţă latura matură pentru că spune ea nu se mai regăseşte doar în zona adolescentină.

Răzvan Sava

Citește și...