Cântăreaţa parcă nu a fost niciodată atât de… împlinită! S-a îngrăşat grav! + 20 kilograme

Publicat: 08/08/2016 | 00:04

În urmă cu aproximativ 5 ani de zile, Anca Badiu avea o postură de manechin, un corp care stârnea invidia tuturor femeilor din showbiz, însă acum a ajuns să fie de nerecunoscut.

Anca Badiu a devenit cunoscută în momentul în care a început să facă parte din componenţa formaţiei „Class“, acel gen de trupă care scotea hit după hit, pe la începutul anilor 2000, iar la un moment dat, s-a oprit.

Cântăreaţa a fost, însă, greu încercată în anii care au trecut din momentul în care se putea lăuda cu formele de manechin. Cariera sa muzicală nu s-a mai îndreptat spre nicio direcţie concretă, odată cu despărţirea de trupa „Class“, iar de atunci şi-a pierdut şi una dintre cele mai dragi persoane, pe fratele său, care a murit în condiţii suspecte când era plecat la muncă în Spania. Toate acestea n-au făcut decât să adâncească depresia despre care artista vorbise de-a lungul anilor, în nenumărate rânduri.

În urmă cu aproape 5 ani de zile, artista avea o siluetă de invidiat, ca trasă prin inel
În urmă cu aproape 5 ani de zile, artista avea o siluetă de invidiat, ca trasă prin inel

Aşa că, aceasta a început să se confrunte şi cu kilogramele în plus, care de-a lungul anilor a devenit o problemă căreia niciun soi de dietă sau program de fitness nu pare să îi fi găsit vreo rezolvare.

Recent, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a fotografiat-o pe Anca Badiu, când artista ieşise până la un petshop din Capitală, alături de căţelul ei, micuţul Bijou, pe care îl are de aproximativ 8 ani de zile. Îmbrăcată în haine de culoare neagră, croite larg, solista nu pare să fi fost recunoscută de către absolut nimeni, din pricina faptului că în ultima vreme pare să se fi „rotunjit“ mai tare ca niciodată şi s-a îngrăşat cu mai bine de 20 de kilograme.

Anca Badiu pare să se fi rotunjit destul de tare în utima perioadă
Anca Badiu pare să se fi rotunjit destul de tare în utima perioadă

Mai mult, drumul de la maşină până în respectivul magazin şi invers, l-a făcut cu ochelarii de soare pe ochi, dar şi cu micuţul Bijou în braţe, patrupedul despre care aceasta spunea că reprezintă una din marile sale iubiri.

Citește și...