Cea mai HOT apariţie a BIANCĂI DRĂGUŞANU de până acum! Iubita lui VICTOR SLAV s-a afişat în bikini

Publicat: 08/07/2016 | 18:51
Cea mai HOT apariţie a BIANCĂI DRĂGUŞANU de până acum! Iubita lui VICTOR SLAV s-a afişat în bikini

Una dintre cele mai frumoase vedete de la noi se bucură chiar şi-n cea de-a şasea lună de sarcină de un corp de invidiat, asta după ce în urmă cu puţin timp, în seara de vineri, a „scăpat“ pe-o reţea socială câteva fotografii doar în costum de baie.

Ne referim, desigur la Bianca Drăguşanu, care în urmă cu puţin timp a postat pe pagina sa de Facebook două imagini în care a apare într-un costum de baie şi este fotografiată cu spatele, ceea ce îi evidenţiază şi alegerea costumului de baie format dintr-un bikini multicolor. Chiar dacă în doar 3 luni de zile va deveni mămică, iubita lui Victor Slav nu se fereşte să se afişeze în ţinute provocatoare sau să îşi expună formele de invidiat, mai ales acum, în plin sezon estival. Din câte se pare, în fotografiile postate de către Bianca Drăguşanu pe Facebook, aceasta a fost prezentă la o piscină de pe Calea Dorobanţi, din Capitală, acolo unde s-a bucurat temperatura potrivită pentru plajă.

De asemenea, fanii Biancăi Drăguşanu au fost şi ei cât se poate de fericiţi de această apariţie în bikini a vedetei, pentru că i-au lăsat şi câteva comentarii în care şi-au arătat aprecierea:

„Eşti prea frumoasă, Bianca“ sau „Perfectă eşti şi ambiţioasă, Bia. Mai scrie şi despre ceea ce mănânci ,vrem si noi reţeta“, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate de către internauţi la postarea Biancăi de pe Facebook.

Bianca şi-a făcut apariţia, în după-amiaza de vineri, în bikini
Bianca şi-a făcut apariţia, în după-amiaza de vineri, în bikini

 

Citește și...