Cine are nevoie de rochii? Ele sunt vedetele care ”strălucit” în pantaloni la evenimentele mondene!

Publicat: 28/05/2016 | 15:18
Cine are nevoie de rochii? Ele sunt vedetele care ”strălucit” în pantaloni la evenimentele mondene!

La evenimentele mondene sunt prezente multe vedete, unele alegând să poarte rochii elegante, iar altele blugi. Stilistul Ovidiu Bută a vorbit despre ţinutele divelor de la noi, iar părerea lui o puteţi citi mai jos. De asemenea, mai multe despre evoluţia vestimentară a vedetelor puteţi afla pe verdict.ro, site-ul nr.1 de fashion review din România.

Doiniţa Oancea, Mihaela Călin, Nico şi Nicoleta Nucă s-au prezentat la un eveniment în pantaloni.
Doiniţa Oancea, Mihaela Călin, Nico şi Nicoleta Nucă s-au prezentat la un eveniment în pantaloni.

DOINIŢA OANCEA

Nimic greşit aici, mai puţin lungimea pantalonilor. Diferenţa dintre clasic şi modern este dată o dată de felul în care purtaţi hainele (mai relaxat, vă rog), de accesorii (mai cu personalitate, dacă se poate), şi de proporţii (mai slim/mai scurt/mai cambrat, please).

Pont: Un pantalon cu 5 cm mai scurt.

MIHAELA CĂLIN

Să ne imaginăm ţinuta, în lipsa tricoului cu aplicaţii şi a genţii purtate cu mândrie… Parcă totuşi simplitatea este mult mai şic şi mai frumoasă, nu?

Pont: O geantă medie şi un tricou alb.

NICO

Aici nu este problema de “ce a ales” ci de “cum se poartă”. Ca să nu pară îngropată sub un munte de negru, era suficient să îşi ridice mânecile, să scape de baveţica de la gât şi să deschidă cămaşa. Desigur, am fi putut să vedem şi mai mult din vârful picioarelor, într-o pereche de sandale mult mai simple şi atunci am fi echilibrat apariţia.

Pont: Părul strâns, ca să degajeze gâtul.

NICOLETA NUCĂ

Cam scăldată situaţia, dar măcar avem ceva mult mai tineresc sau “alternativ”, ca să citez din revistele de modă proaste. Lipsesc nişte bijuterii cu personalitate, care ar fi putut să înlocuiască coafura tragicomică.

Pont: Relaxare, relaxare, de trei ori relaxare.

Tili Niculae, Paula Chirilă şi Adina Buzatu s-au prezentat la un eveniment în pantaloni.
Tili Niculae, Paula Chirilă şi Adina Buzatu s-au prezentat la un eveniment în pantaloni.

TILI NICULAE

Să ne imaginăm ţinuta cu un tricou sau o cămaşă simplă, albă, sau chiar cu o bustieră din dantelă… cam toate merg, dar până la urmă această cămaşă în dungi pare să fie alegerea cea mai bună şi uite cum mai învăţăm o lecţie de viaţă şi modă: din tot ceea ce funcţionează, învaţă să alegi cel mai bun lucru.

Pont: Cerceii sunt total în plus, sunt mari şi nepotriviţi. Mai bine ceva simplu.

PAULA CHIRILĂ

O combinaţie care te salvează de la multe…Poate că totuşi ar fi meritat accesorizată cu nişte broşe pe rever, o centură mai lată sau măcar ar fi putut să existe o cămaşă colorată în locul tricoului banal.

Pont: Încercaţi să cumpăraţi lucruri care nu se şifonează uşor, în special pentru elementele vestimentare pe care le purtaţi toată ziua.


ADINA BUZATU

O apariţie OK în ansamblu, care speculează această tendinţă masculină destul de prezentă în moda momentului. Ce face Adina bine se numeşte personalizare: adaugă mici elemente decorative care să ne facă să înţelegem că hainele sunt ale ei, sau gândite pentru ea, şi nu împrumutate direct din garderoba iubitului.

Pont: O pereche de pantofi Oxford.