Cum a reacţionat ANDREEA MARIN atunci când un reporter a întrebat-o de TUNCAY OZTURK: ”Am… ”

Publicat: 14/12/2016 | 22:43
Cum a reacţionat ANDREEA MARIN atunci când un reporter a întrebat-o de TUNCAY OZTURK: ”Am… ”

Andreea Marin trece printr-o perioadă mai dificilă în viaţa sa, fiind în plin divorţ de medicul turc Tuncay Ozturk. Vedeta a reacţionat dur atunci când i s-a amintit de cuvintele pe care le-a spus Tuncay în ultima perioadă. (SuperPromotia "10 zile de Craciun" pe PARFUMERIA.RO: 10 zile de preturi top pentru ultimele parfumuri si cosmetice, cu livrare....cadou! )

Andreea Marin încearcă să îşi revină după divorţ. După ce Tuncay a spus că decizia despărţirii nu i-a aparţinut lui, ”Zâna” a făcut noi dezvăluiri.

”Sigur că poţi să plângi acasă şi vine forţa aia extraordinară pe care ţi-o dă Dumenezeu. Sunt momente grele pe care le-am trăit, un accident mi-a schimbat viaţa, drame, probleme de sănătate. Orice poveste din trecut rămâne cu nişte regrete, dar asta e, mergem mai departe. Nu vreau să discutăm despre asta. Subiectul e încheiat. Forţată de împrejurări am văzut interviul. Nu mi-a făcut plăcere să văd aceste… Nu mai insista te rog. Fiica mea a însemnat tot. E un copil matur şi are o înţelepciune care m-a ajutat. Este un copil mai matur pentru vârsta ei. Crăciunul se petrece în familie, aici, celelalte sărbători vor fi destinate unei călătorii cu fiica mea, ca fetele”, a declarat Andreea Marin.

Citește și...