Cum s-a schimbat viaţa câştigătorului de la “Românii au talent” de când s-a mutat la Focşani! Ascultă AICI ultima piesa a lui Adrian Ţuţu

Publicat: 06/04/2016 | 19:02
Cum s-a schimbat viaţa câştigătorului de la “Românii au talent” de când s-a mutat la Focşani! Ascultă AICI ultima piesa a lui Adrian Ţuţu

O clipa de glorie nu este de ajuns pentru un artist, iar Adrian Tutu, primul castigator al show-ului “Romanii au talent”, a cunoscut dezamagirea showbiz-ului rapid. Acum, insa, a reusit sa se redreseze!

Cine are impresia ca este usor sa te mentii in lumea agitate a showbiz-ului din Capitala, se insala amarnic! Desi a avut mare prize la public, hip-hoperul Adrian Tutu a ales, in primavera anului trecut, sa spuna adio Bucurestiului si sa se retraga la Focsani, orasul natal, de unde sa lucreze din umbra. Nu de alta, dar si-a dat seama ca nu are putere financiara indeajuns incat sa se sustina in lumina reflectoarelor.

Zis si facut, iar astazi lanseaza o noua piesa, pe care o prezinta, in exclusivitate, cititorilor CANCAN.ro. Melodia intitulata “Nu vrei” reprezinta o colaborare cu un artist debutant, Karym, si prezinta povestea emotionanta de viata a acestuia din urma.„De cand Karym a intrat prima data in studio mi-am dat seama ca este un baiat serios si talentat, lucru pe care l-a si demostrat ulterior. Melodia este inspirata din viata lui. M-am lasat ghidat de acest lucru si cred ca am reusit sa transpun in melodie emotiile, sentimentele si trairile lui. Piesa este produsa in totalitate de mine la studioul meu „MyCrewMusic” din Focsani. Speram ca melodia sa fie inteleasa cum trebuie. Am lucrat cu pasiune si indiferent de feedback-ul acesteia, noi suntem mandri de noi”.

Isi creste singur copilul

 Povestea melodiei este una trista si induiosatoare, Karym fiind tatal unui baietel de sapte ani, pe nume Nicholas, pe care il creste singur. In urma cu patru ani, a castigat lupta in instanta cu mama baietelului, el fiind cel care a obtinut custodia totala si definitiva: “A fost cel mai mare hop al vietii mele si m-am gandit ca mai sunt si alte persoane in situatia mea. Abia astept feedback-ul piesei”, a declarat Karym.

Tutu pregateste un nou album

Adrian Tutu debutat in 2011 in cadrul unui show de talente si a reusit de-a lungul timpului sa se mentina în topuri si sa colaboreze cu artisti de top precum Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy, Ana Baniciu etc. In aceasta perioada, Tutu se afla in studioul de intregistrari unde pregateste un nou material discogafic.

 

Citește și...