Deşi este însărcinată în 7 luni, BIANCA DRĂGUŞANU şi-a arătat silicoanele în toată splendoarea! S-a îmbrăcat într-o rochie transparentă şi…

Publicat: 01/08/2016 | 18:11
Deşi este însărcinată în 7 luni, BIANCA DRĂGUŞANU şi-a arătat silicoanele în toată splendoarea! S-a îmbrăcat într-o rochie transparentă şi…

Deşi mai are doar două luni până o va aduce pe lume pe micuţa Sophia, Bianca Drăguşanu nu uită să aibă grijă şi de aspectul său fizic, fiind foarte mândră atât de silueta sa, cât şi de silicoanele care înnebunesc bărbaţii.

Bianca Drăguşanu s-a lansat oficial în lumea mondenă autohtonă în urma legăturii amoroase pe care a avut-o cu designerul Cătălin Botezatu. După ce s-au despărţit, următoarea relaţie serioasă a blondinei a fost cea cu Victor Slav, fostul prezentator TV, iar cei doi au ajuns chiar să se căsătorească, însă, probleme din cuplu au dus la un divorţ destul de urât. Totuşi, cei doi nu au putut uita de pasiunea ce i-a legat şi, după ceva vreme, au redevenit un cuplu, apoi au primit veste că vor avea un copil.

Însă, deşi acum Bianca Drăguşanu este într-o relaţie serioasă şi va aduce pe lume o fetiţă, pozează în continuare în ipostaze sexy, care încing imaginaţia bărbaţilor. În urmă cu puţin timp, iubita lui Victor Slav a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare purtând o rochie transparentă în parte superioară, prin care i se pot vedea silicoanele în toată splendoarea lor. Fanii au apreciat imaginea, dând peste 3000 de like-uri.

(Georgiana Laciu)

Citește și...