DIANA DUMITRESCU, apariţie de senzaţie pe caniculă! S-a îmbrăcat într-un costum de baie minuscul şi…

Publicat: 25/06/2016 | 14:51
DIANA DUMITRESCU, apariţie de senzaţie pe caniculă! S-a îmbrăcat într-un costum de baie minuscul şi…

Diana Dumitrescu face parte dintre actriţele autohtone care au cunoscut celebritatea în urma lansării primelor telenovele româneşti. Actriţa şi-a revenit cu brio după divorţul de soţul ei, Ducu Ion, apoi şi-a regăsit fericirea în braţele lui Alin Boroi.

Deşi la început nu părea să fie ceva serios, mai ales că Diana încă suferea în urma divorţului, iată că cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată, iar relaţia pare să fie tot mai strânsă. De altfel, Diana este şi o femeie frumoasă, care nu se teme de apariţiile sexy. Astăzi, 25 iunie, actriţa a postat pe contul său de Instagram o fotografie sexy, în care apare într-un costum de baie minuscul, în timp ce face plajă pe… o terasă. Ce-i drept, pare totuşi să îi priască momentul de relaxare, fiindcă apare cu un zâmbet larg pe chip.

În vara lui 2004, Diana Dumitrescu a participat la concursul Miss World România, concurs difuzat şi pe postul ProTV, unde a câştigat premiul de Popularitate. De acolo, deoarece în CV-ul ei scria că urmează facultatea de Teatru, a fost chemată, în vara lui 2005 să dea un casting, pentru unul din rolurile din telenovelă Păcatele Evei, pe care l-a luat şi a hotărât împreună cu părinţii săi să se mute în Capitală. Diana Dumitrescu a fost căsătorită cu producătorul de seriale Ducu Ion.

(Georgiana Laciu)