Acasă » Showbiz » Ele sunt cele cinci ispite feminine care vor pune pe jar inimile bărbaţilor înscrişi la „Temptation Island – Insula iubirii”!

Ele sunt cele cinci ispite feminine care vor pune pe jar inimile bărbaţilor înscrişi la „Temptation Island – Insula iubirii”!

De: Cancan 03/05/2016 | 10:35
Ele sunt cele cinci ispite feminine care vor pune pe jar inimile bărbaţilor înscrişi la „Temptation Island – Insula iubirii”!

Şi-au făcut jurăminte de iubire şi au acceptat biletul de avion către Thailanda cu certitudinea că, la finalul călătoriei, vor ajunge la concluzia că relaţia lor de cuplu este una indestructibilă. Cele cinci cupluri care îşi vor testa relaţia de iubire în cadrul celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” vor trece însă prin probe de foc: ispitele alese în funcţie de preferinţele lor, dezvăluite la casting, petrecerile zilnice, plajele exotice şi activităţile inedite vor fi percepute ca promisiuni ale unui nou început pentru mulţi dintre cei care, cu doar câteva zile în urmă, îşi declarau înfocat iubirea faţă de partenerii lor.

Cinci ispite feminine, una mai frumoasă decât cealaltă, vor face tot ce le stă în putinţă pentru a cuceri bărbaţii despărţiţi – cel puţin pentru moment – de femeile cu care au o întreagă istorie. Cinci femei dispuse să rişte totul vor face zilele mai frumoase domnilor şi nopţile crunte doamnelor. Ceea ce este paradis pentru bărbaţi este infern pentru femei. Iată care sunt cele cinci femei care îşi vor etala armele de seducţie în Thailanda, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care va începe din 11 mai, Antena 1.

Deea – Andreea Ienciu (08.05.1990)

A avut curaj, şi-a asumat greşelile din trecut, a făcut tot ce a simţit în cadrul acestui reality show, iar cel de-al doilea sezon al emisiunii o surprinde într-o nouă ipostază: Deea, fostă concurentă, devine ispită. Dacă anul trecut ea a fost cea care a acceptat să îşi supună relaţia testului suprem al încrederii, acum frumoasa brunetă trebuie să vadă dacă există bărbaţi care nu cedează farmecului său. „Trecerea de la statutul de concurent la cel de ispită a fost a doua cea mai interesantă şi frumoasă experienţă din viaţa mea. A fost, într-adevăr, un test pentru mine şi limitele mele, acela de a vedea până unde pot să merg în această emisiune. Faptul că am fost concurentă anul trecut m-a ajutat să deschid ochii, să văd exact ce îmi doresc. Aşa că am vrut şi eu, la rândul meu, să ajut pe altcineva să sesizeze dacă se află în relaţia potrivită sau nu”, a recunoscut Deea. „Mizez în primul rând pe naturaleţe, sexappeal şi ochii mei pătrunzători”, mai spune ea.

Deea Ienciu este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.
Deea Ienciu este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.

Cătălina Manole (04.01.1991)

Cătălina este actriţă şi model şi se consideră o persoană deschisă, spontană şi sociabilă. „Îmi place mult să călătoresc şi să am parte de experienţe noi. Iubesc fitnesul, muzica, filmele şi dansul”, declară tânăra şi e lesne de înţeles că toate aceste calităţi o transformă într-o rivală de calibru pentru orice femeie. Cât priveşte armele de seducţie pe care le va arunca în lupta din Thailanda, Cătălina spune sincer: „Îmi vine foarte uşor şi natural să seduc pe oricine se află în jurul meu. Mizez pe privire, contactul vizual e cel mai important, apoi pe aerul misterios, urmat de felul în care fac pe cineva să se simtă atunci când e în preajma mea”.

Cătălina Manole este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.
Cătălina Manole este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.

Francesca Feraru (25.01.1992)

Francesca face PR pentru un cazinou, iar ideea de a fi ispită în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” a atras-o tocmai pentru că, aşa cum spune ea, „chiar trebuie să desparţi nişte cupluri pe bune. Să fii ispită e interesant, dar în viaţa de zi cu zi nu poţi face asta fără să fii blamat”. Culmea, Francesca plănuieşte să cucerească bărbaţii mizând pe inocenţă. „Întotdeauna mi s-a părut că cel mai sigur mod de a seduce un bărbat este să-l faci să creadă că eşti o fată normală şi nu prezinţi niciun pericol. Cea mai mare înşelătorie a Diavolului e să te facă să crezi că nu există”, delcară sigură pe ea Francesca. 

Francesca Feraru este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.
Francesca Feraru este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.

Ramona Osz (19.09.1987)

Ramona este make-up artist şi are un site de lenjerie intimă. „Am studiat psihologia şi sunt fascinată să descopăr oameni, caracterele lor şi modul în care aceştia gândesc. Sunt un bun ascultător şi-mi place să le redau oamenilor încrederea în sine atunci când au temeri”, declară Ramona, iar Thailanda pare a fi locul ideal pentru toate acestea. „Pe lângă atuurile fizice, consider că am o putere de convingere foarte mare şi pot influenţa oamenii pentru a deschide ochii asupra lucrurilor pe care uneori nu le văd. Îmi folosesc logica şi mă bazez pe intuiţie în unele momente şi mi se întâmplă rar să dau greş. Un corp frumos fără o minte pe măsură nu este suficient, deşi ştiu că la prima impresie oamenii te etichetează după felul în care arăţi. De aceea e mai bine să nu judeci o carte după copertă, încearcă să o descoperi şi vei fi surprins.”, susţine Ramona.

Ramona Osz  este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.
Ramona Osz este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.

Maria Ilioiu (03.03.1990)

Maria recunoaşte sincer că are o singură aşteptare de la această emisiune: „să găsesc un bărbat”. Foarte încrezătoare în puterea ei de seducţie, tânăra mizează strict pe aspectul fizic pentru a duce în ispită bărbaţii de pe „Insula iubirii”: „Ştiu să fiu frumoasă şi senzuală fără a folosi cuvinte pentru asta”, susţine ea. Dacă îi vor ieşi planurile, în curând, la Antena 1.

Maria Ilioiu  este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.
Maria Ilioiu este una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să ai parte de zile însorite și pline de fericire!”
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Cele mai bune ouă din magazine. Ce trebuie să știți despre ouăle BIO
Cele mai bune ouă din magazine. Ce trebuie să știți despre ouăle BIO
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei:
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a cedat iar ”poftei inimii”
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...