Home » Showbiz » Showbiz intern » ELENA GHEORGHE a spus adevărul despre relaţia cu soţul ei: „Când un bărbat nu mai oferă dragoste…“

ELENA GHEORGHE a spus adevărul despre relaţia cu soţul ei: „Când un bărbat nu mai oferă dragoste…“

Redacția Cancan.ro 19/11/2016 | 22:18
ELENA GHEORGHE a spus adevărul despre relaţia cu soţul ei: „Când un bărbat nu mai oferă dragoste...“

Elena Gheorghe este în showbiz de 16 ani şi mereu vine cu ceva nou şi îşi surprinde fanii. Atunci când nu este pe scenă îşi dedică timpul liber familiei ei, în special băieţelului ei, Nicholas, care este la vârsta la care are nevoie de multă dragoste şi afecţiune. Mereu zâmbitoare şi pozitivă, Elena a răspuns sincer întrebărilor noastre. Ce-a ieşit vedeţi în interviul de mai jos, publicat în revista Ciao!.

Spune-ne câte ceva despre tine, Elena!

Sunt o tipă foarte optimistă, foarte activă, nu mă plictisesc niciodată pentru că întotdeauna am un anumit plan. Sunt foarte copilăroasă, îmi place să mă pun la mintea copiilor şi mai ales la mintea copilului meu şi a verişorilor lui, sunt ambiţioasă şi sunt perfecţionistă, iar acest lucru are şi părţi bune şi părţi proaste.

Aşa arăta Elena Gheorghe acum 10 ani, când cânta cu trupa Mandinga
Aşa arăta Elena Gheorghe acum 10 ani, când cânta cu trupa Mandinga

Eşti de atâţia ani în industria muzicală, cum de ai reuşit să rezişti şi să vii mereu cu ceva nou?

Eu cred că ţine foarte mult de talent, de ambiţie, de faptul că iubesc ceea ce fac şi că dăruiesc multă dragoste.

Cum a fost drumul spre celebritate?

Cariera mea a început de când eram foarte mică, pe la 14 ani, aşa că a început când eu mă formam şi uşoruşor m-am format odată cu meseria mea. Pentru mine a fost oarecum o lecţie foarte bună pentru că m-am obişnuit cu această lume, m-am obişnuit cu ceea ce fac şi n-aş vedea altă traiectorie.

Nu ţi-a fost greu atunci când tu erai pe scenă şi alte fete de vârsta ta erau în oraş cu prietenii sau în cluburi? Până la urmă tu ai renunţat la aceste lucruri de dragul meseriei.

Au fost momente pe la 17-18 ani când eu eram foarte cunoscută şi prietenele mele mergeau în club se distrau, dar eu nu aveam cum să ajung în club. Au fost foarte puţine dăţi când mi-aş fi dorit să fiu şi eu acolo, dar îmi plăcea prea tare ceea ce făceam eu şi preferam să le chem la concertele mele din club şi să ne distrăm acolo, deşi nu stăteam mult după concert.

Cântăreaţa e foarte mândră de famila ei
Cântăreaţa e foarte mândră de famila ei

Ai vrut vreodată să renunţi la ceea ce faci?

Niciodată. Niciodată nu voi renunţa să cânt şi sper ca Dumnezeu să îmi dea voie să fac lucrul acesta cât voi trăi pentru că altceva nu ştiu să fac, în altceva nu mă regăsesc atât de bine şi nu mă pot exprima atât de bine cum o fac prin muzică.

„Mama m-a luat de când aveam 3 ani pe scenă“

Ţi-ai dorit să faci acest lucru de când erai copil, sau ulterior ţi-ai descoperit vocaţia pentru muzică?

La mine a fost foarte simplu pentru că mama este cântăreaţă de muzică populară şi atunci când eram mică m-a învăţat să cânt şi de la 3 ani m-a luat pe scenă cu ea. Mi-a plăcut atât de tare, încât indifferent ce alte opţiuni am avut de-a lungul vieţii mele, pentru că la un moment dat profesoara mea de matematică voia să devin profesoară de matematică pentru că eram foarte bună, ajunsesem să am tangenţe cu actoria şi lumea spunea că trebuia să fiu actor, dar nimic nu m-a oprit din drumul meu, pentru că asta mi-a plăcut şi în asta m-am regăsit cel mai bine.

Fratele şi sora ta n-au urmat acelaşi drum ca şi tine, ei au talent?

Sora mea este jurnalist, fratele meu este fotbalist, adică fiecare a îmbrăţişat meseria în care a crezut cel mai mult şi pot să spun că de când eram mici noi am ştiut ce am vrut, ştiu că sună ireal, dar eu când eram mică de exemplu, sora mea era Andreea Esca care îmi lua mie interviu, iar eu eram Mariah Carey, înţelegi? Lucrurile astea ne-au făcut să credem în povestea noastră, adică sora mea era jurnalist, iar eu eram cântăreaţa.

Părinţii voştri v-au încurajat să faceţi ce vă reprezintă şi să credeţi în visul vostru?

Atât mama cât şi tata ne-au încurajat, pe mine şi pe fraţii mei. Am avut o copilărie foarte frumoasă, dar nu provin dintr-o familie foarte bogată, ci dintr-o familie modestă şi atunci când unul dintre noi a avut nevoie de susţinere financiară. De exemplu când eu trebuia să merg la lecţii de canto, să mă pregătesc, celălalt copil renunţa la ceva. Părinţii neau oferit sprijinul moral când noi am avut nevoie.

Elena, cum eşti când nu eşti pe scenă? Este vreo diferenţă?

Când nu sunt pe scenă sunt foarte vorbăreaţă, stau mai des în pijamale.

Există vreo diferenţă între stilul vestimentar pe care îl adopţi pe scenă şi cel din viaţa de zi cu zi?

Acasă stau non-stop în pijamale, pentru că îmi place să mă simt acasă, iar când merg pe stradă sunt casual, dar un pic de toc nu strică.

Elena are o relaţie specială cu sora ei, Ana Maria şi fratele său, Costin
Elena are o relaţie specială cu sora ei, Ana Maria şi fratele său, Costin

Ce spune Nicholas când te vede la televizor?

Nicholas este genul de băieţel care, dacă mă vede la televizor, întreabă de ce nu l-am luat şi pe el. Am fost la prietena noastră, Teo, amândoi în emisiune, iar apoi când m-am dus doar eu s-a supărat că nu l-am luat.

Ai vrea să facă ce faci şi tu?

Mie mi-ar plăcea să facă ce-i place lui cel mai mult şi ceea ce îl face fericit pentru că dacă este el fericit suntem şi noi.

Te-a incomodat vreodată faptul că eşti persoană publică?

Sunt foarte rare momentele astea, dacă stau să mă gândesc balanţa înclină cu momente mai bune decât mai puţin bune. Poate că cele mai puţin plăcute sunt cele în care vrei să fii doar tu cu familia ta şi vrei să faci ceea ce consideri tu că vrei să faci cu copilul tău, adică să te pui la mintea lui. De multe ori sunt fotografiată în parc în ipostaze copilăreşti.

„Secretele unei relaţii de durată sunt comunicarea şi respectul“

Ce spune soţul tău de admiratorii tăi? Este gelos?

Nu se pune problema de aşa ceva. Suntem împreună de 12 ani.

Care este secretul relaţiei voastre?

Secretele sunt comunicarea, respectul şi faptul că avem multe lucruri în comun şi am ajuns la înţelepciunea de a lăsa unul faţă de celălalt. Mama şi tata ne-au învăţaţ că atunci când cineva este mai încordat, lasă-l şi după aia poţi interveni în discuţie. Întotdeauna mă surprinde, niciodată nu ştiu ce să cred când vine vorba de o aniversare sau o zi oarecare. Mereu găseşte ceva. Nu sunt genul de femeie care să fiu înnebunită după cadouri scumpe. Pentru mine un cadou înseamnă şi o îmbrăţişare pentru că astea sunt reale şi contează pentru sufletul meu. Când nu ţi se mai oferă dragoste, ci doar cadouri scumpe, e rău.

Mai ai timp pentru tine şi familia ta fiind mereu pe drumuri, la concerte, repetiţii?

Dacă nu avem, îl facem. Este foarte important acel timp pentru că îţi oferă echilibru şi te ajută să ştii cine eşti şi ce

vrei de la viaţă. La ceva timp ne luăm 2-3 zile libere şi ne bucurăm unul de celălalt. În timpul săptămânii după ce Nicholas iese de la grădiniţă petrecem 2-3 ore cu el făcând clătite sau sarmale, dar toată gaşca.

Găteşti când eşti liberă? Ce îţi iese cel mai bine?

Ciorba de văcuţă, cozonacul, mâncăruri tradiţionale machedoneşti. Mă pricep la mai toate şi când nu ştiu cum să fac ceva o sun pe mama sau pe soacra mea care sunt nişte gospodine excepţionale.

În timpul liber, te machiezi? Cum ai grijă de tenul tău?

Da. Un ruj, un rimel întotdeauna. Viaţa publică este viaţa publică chiar şi atunci când nu ai concert. Merg la cosmetică, dar sunt şi fan al măscuţelor făcute acasă, hidratare multă, apă cât mai multă şi zâmbetul face minuni.

De păr cum ai grijă?

Am o culoare pretenţioasă şi trebuie să mă vopsesc des, însă tot aşa cu măscuţe, cu tratamente, am pe cineva care se ocupă de părul meu îndeaproape şi pot să spun că dacă am rezistat şi am părul foarte bogat este pentru că am mare grijă de el.

Care crezi că este cea mai mare calitate care te defineşte?

Sunt pozitivă şi asta mă ajută şi pe mine şi pe cei din jur

Ce-ai schimba la tine?

Poate aş fi mai blândă cu mine.

Răzvan Sava

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Horoscop 25 ianuarie, luni! O zodie începe săptămâna cu stângul: Ai de rezolvat o problemă
Horoscop 25 ianuarie, luni! O zodie începe săptămâna cu stângul: Ai de rezolvat o problemă
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE
Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE
`Un astfel de virus nu este creat de natură!' Concluziile unui medic pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!' Concluziile unui medic pneumolog după ce...
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Cine este
Cine este "El Chapo" al Asiei, arestat vineri în Amsterdam. Bărbatul conducea cel mai mare...
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
Curierul de Asunción și cel de Nairobi. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Curierul de Asunción și cel de Nairobi. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Cine iese de la SUVIVOR! Nimeni nu se aștepta la asta
Cine iese de la SUVIVOR! Nimeni nu se aștepta la asta
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Calendar ortodox 25 ianuarie 2021. Cine a fost Sfântul Zilei
Calendar ortodox 25 ianuarie 2021. Cine a fost Sfântul Zilei
Ies la PENSIE pe capete! Este cutremur total în sistem: Cea mai mare provocare a anului
Ies la PENSIE pe capete! Este cutremur total în sistem: Cea mai mare provocare a...
A fost descoperit elixirul tinereții. Îmbătrânirea ar putea să fie un proces reversibil
A fost descoperit elixirul tinereții. Îmbătrânirea ar putea să fie un proces reversibil
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Costi Ioniță este concurentul care a părăsit Survivor România 2021
Costi Ioniță este concurentul care a părăsit Survivor România 2021
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu vrea sa fie nimeni cu ele
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu la care puţini s-ar fi gândit. Nimeni nu ştie care sunt planurile sale
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu...
Zanni, preferatul publicului la Survivor România!
Zanni, preferatul publicului la Survivor România!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!