Eleva virgină rupe tăcerea în premieră pentru CANCAN.ro. A hotărât pe ce va cheltui banii câştigaţi din prima noapte de amor: „Îmi voi lua o…”

Publicat: 03/01/2017 | 21:20

După ce Aleexandra Khefren a stârnit un adevărat tsunami de comentarii în online şi mass media după ce a anunţat că îşi va vinde fecioria celui care va oferi cea mai mare sumă în cadrul licitaţiei ce ar trebui să se încheie în luna februarie, tot mai multă lume s-a întrebat cine este această brunetă misterioasă, dar şi ce va dori ea să facă la final cu banii primiţi, mai ales fiindcă cea mai mare ofertă a fost una deloc de ignorat: două milioane de euro. (toate detaliile AICI)

Cu toate că multe persoane au sărit să o critice şi să o desconsidere, Aleexandra Khefren este cu mult mai mult decât doar o tânără atrăgătoare, care a avut curajul să facă un asemenea gest. Bruneta are în spate ani de muncă în artă, având la activ 7 ani de teatru, 10 ani de muzică şi dansuri, iar în portofoliu are şi un rol în celebrul film “Modigliani”. Nu doar artele au atras-o pe Aleexandra, ci şi informatica, participând la numeroase concursuri şi olimpiade. “Chiar vreau să continui cu muzica, încerc acum să-mi fac o relansare mai amplă, iar anul viitor vreau să şi lansez un album”, ne-a declarat ea, în exclusivitate.

Aleexandra doreşte să investească banii pe care îi va primi în schimbul fecioriei ei.
Aleexandra doreşte să investească banii pe care îi va primi în schimbul fecioriei ei.

Dacă va atinge targetul dorit la finalul licitaţiei, primind minimum suma de un milion de euro, Aleexandra Khefren are planuri mari de viitor, dorind să investească banii pentru a-şi asigura un trai decent.

“Nu vreau să irosesc banii, îi voi investi în lucruri care să îmi aducă un venit. Prima dată îmi voi lua o casă în Pipera şi o maşină, apoi vreau să bag o parte din bani în cariera mea muzicală, dar şi să deschid un lanţ de săli de fitness, fiindcă asta este ceea ce îmi place cel mai mult să fac. Fitness-ul nu e doar o pasiune pentru mine, aşa cum s-a mai scris, fiindcă eu sunt şi triplă campioană naţională la fitness bikini, iar anul viitor voi participa la campionatul european, urmând, sper, şi campionatul mondial. Îmi doresc să mă întorc cu premii”, a mai adăugat Aleexandra Khefren, în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Citește și...