GEANINA ILIEŞ pleacă de la Antena 1! A făcut anunţul în urmă cu puţin timp

Publicat: 08/08/2016 | 11:29
GEANINA ILIEŞ pleacă de la Antena 1! A făcut anunţul în urmă cu puţin timp

Geanina Ilieş le-a dat o veste tristă telespectatorilor ei. Prezentatoarea TV nu va mai lucra la Antena 1.

Geanina Ilieş a decis să încheie colaborarea cu Antena 1 pentru a petrece mai mult timp cu familia ei.

”Acum 6 ani ajungeam în trustul Antena 1 cu emoţii şi totodată cu entuziasm pentru că urma să lucrez în echipa ce m-a modelat în jurnalistul care sunt astăzi.
 
Am parcurs jurnale cu ştiri plăcute şi totodată mai puţin plăcute, live-uri în cadrul Observatorului, ediţii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieţi. Am pus suflet în toate ştirile realizate, chiar şi când ceasul îmi suna mai devreme de ora 4 dimineaţa în fiecare weekend. Am lucrat cu oameni profesionişti iar asta m-a ambiţionat să mă autodepăşesc în anumite situaţii. Toate aceste lucruri m-au ajutat să dobândesc experienţă, seriozitate şi profesionalism în acest domeniu.
 
Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului şi să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp.
 
Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârsta de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care să-mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekend-urile pe care aş vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei.
 
În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce priveşte televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă.
 
În ceea ce priveşte propunerile din partea altor trusturi, că la orice persoană publică, da, au fost, dar în momentul de faţă nu există nicio concretizare.
 
Mulţumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune dar şi colegilor de la Observator, care mulţi dintre ei s-au transformat în adevăraţi prieteni. Vă aştept cu drag, pentru ultima oară, în weekend-ul ce va urma, la Observator… să ne luăm rămas bun!”
, a scris Geanina Ilieş pe Facebook.
 

Citește și...