Imagine emoţionantă cu BIANCA DRĂGUŞANU. S-a ţinut de mână cu fetiţa şi a cucerit pe toată lumea când…

Publicat: 31/08/2016 | 16:33

Bianca Drăguşanu aşteaptă cu nerăbdare momentul în care îşi va strânge în braţe fetiţa, cea pe care o va aduce pe lume luna viitoare, însă până atunci profită de fiecare moment şi se dedică proiectelor sale.

Fiindcă a fost o mămică extrem de activă în toate lunile de sarcină, Bianca Drăguşanu nu a renunţat la obiceiurile sale nici măcar în ultima lună pe care mai trebuie să o aştepte până când îşi va strânge fetiţa în braţe. Tocmai de aceea, iubita lui Victor Slav a decis să se pozeze atunci când ţine de mână fetiţa care i-a cucerit pe internauţi, în momentul în care au văzut poza. Cum fotografia a ajuns rapid pe pagina de Facebook a Biancăi, vedeta a primit o sumedenie de comentarii din partea prietenilor virtuali, care au lăudat-o pentru ipostaza de mămică.

„Eşti superbă Bianca. În câţiva ani, cu ajutorul lui Dumnezeu, aşa o să fii şi tu“ sau „Superbă, felicitări!“, au fost doar câteva dintre comentariile primite de către vedetă la imaginea care i-a emoţionat când au văzut-o pe Facebook.

Bianca s-a ţinut de mână cu fetiţa care i-a emoţionat profund pe internauţi
Bianca s-a ţinut de mână cu fetiţa care i-a emoţionat profund pe internauţi

Citește și...