Întâi a anunţat că divorţează, apoi… Decizia neaşteptată luată de BRIGITTE NĂSTASE!

Publicat: 16/08/2016 | 12:11

Amândoi sunt firi vulcanice şi independente, însă au lucrat în echipă pentru ca mariajul lor să funcţioneze, mai ales că atât Brigitte, cât şi Ilie, au copii din relaţiile anterioare. Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu a făcut diferenţa între aceştia, iar în afaceri au rămas separaţi, în pofida vocilor răutăcioase care susţineau că Brigitte a văzut doar un sprijin financiar în soţul ei. Cu toate acestea, bruneta nu doar că a anunţat separarea de Ilie Năstase, dar a mai şi trimis un mesaj dur pentru o femeie misterioasă, pe care o acuză voalat că i-ar fi distrus căsnicia.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au fost poate unul dintre cele mai atipice cupluri din showbiz. “Nasty” a fost mereu o personalitate vulcanică, viaţa tumultoasă de sportiv punându-şi amprenta şi pe viaţa amoroasă. În 2010 însă, Ilie şi-a găsit… naşa, timişoreanca Brigitte punându-i inima pe jar, devenind în cele din urmă soţia lui. Deşi erau deja de 3 luni împreună, abia în septembrie 2010 au apărut primele declaraţii despre relaţia celor doi, Brigitte mărturisind atunci că Ilie Năstase este cel mai bun lucru care I s-a întâmplat vreodată. În vreme ce Nasty spune că pentru el “a fost dragoste la prima vedere”, soţia sa recunoaşte că a avut o perioadă în care a ezitat să accepte iubirea fostului mare tenismen.

Însă, după ce bruneta a anunţat că divorţează de Ilie Năstase, în urmă cu puţin timp a postat o fotografie pe contul său de facebook, alături de mesajul că este însoţită la cină chiar de către Ilie, semn că cei doi au decis să se împace, lăsând deoparte orice problemă.

(Georgiana Laciu)

Citește și...