IOAN GYURI PASCU a murit! Singurele imagini de paparazzi realizate cu artistul in ultimele luni!

Publicat: 26/09/2016 | 10:39

Celebrul actor Ioan Gyuri Pascu s-s stins din viaţă în această dimineaţă. În ultimele luni de zile, actorul nu ne-a mai încântat cu zâmbetul lui contagios, nici cu glumele sale, chipul lui fiind plin de tristeţe şi dezamăgiri.

Problemele personale, de sănătate, dar şi cele profesionale şi-au pus amprenta pe celebrul artist care ne făcea mai vesele serile când apărea pe micul ecran. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a surprins în martie pe celebrul actor…fără zâmbet. Contagiosul râs al lui Gyuri Pascu, rămăsese doar o amintire.

După ce a divorţat de soţia sa, Pascu a suferit un infarct
 
Actorul a decis să divorţeze de soţia sa, după 17 ani de căsătorie, despărţirea fiind una de comun acord. Motivul separării nu este însă infidelitatea, violenţa sau clasicul “nepotrivire de caracter”.

În ultima perioadă, actorul era extrem de trist.
În ultima perioadă, actorul era extrem de trist.

“Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză”, declara actorul.

În plus, artistul a mărturisit că amondoi simţeau nevoia unei schimbări în viaţa lor, fiica lor reuşind să le dea o lecţie amândurora. “Pentru noi a fost greu, pentru ea a fost mai uşor. Ne-a dat o lecţie de înţelepciune din punctul ăsta de vedere, a fost un şoc pentru noi”, spunea Ioan Gyuri Pascu.

La sfârşitul anului 2010, Pascu a suferit un atac cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti. Presa a speculat că atacul s-a datorat stresului care a urmat divorţului, deşi Pascu a menţionat că despărţirea a fost una amiabilă.Ca urmare a infarctului, s-a lăsat de băuturi alcoolice.
 

Citește și...