IRINEL COLUMBEANU, primele mărturii după ce a văzut-o pe fosta lui soţie. Iată ce s-a întâmplat între el şi MONICA în America

Publicat: 20/08/2016 | 14:53
IRINEL COLUMBEANU, primele mărturii după ce a văzut-o pe fosta lui soţie. Iată ce s-a întâmplat între el şi MONICA în America

Afaceristul Irinel Columbeanu s-a întors recent în ţară, alături de Irinuca, după vizita pe care au făcut-o în America la fosta sa soţie.

Chit că iniţial spunea că va sta doar o lună de zile în America, excursia făcută de către Irinel Columbeanu împreună cu fiica lui pe care a dus-o să îşi vadă mama a durat mai mult decât plănuise iniţial. Asta deoarece afaceristul a stat aproape două luni de zile peste ocean. Mai mult, el a povestit ce s-a întâmplat odată ce-a dat ochii cu fosta soţie, Monica Gabor, cea care acum se iubeşte cu Mister Pink.

Din câte se pare, Irinel Columbeanu a povestit că mamei Irinucăi îi este bine peste Ocean, ba mai mult, aceasta e răsfăţată de către iubitul chinez, aceştia locuind într-o vilă luxoasă din Malibu, acolo unde şi fiica Monicăi a avut pregătită o cameră doar a ei. Totodată, chiar dacă au circulat anumite zvonuri potrivit cărora Moni ar constrânsă de anumite împrejurări să nu părăsească America, Irinel a dezminţit toate aceste speculaţii spunând că fosta sa soţie este mai mult decât fericită.

Citește și...